Vi hjälper dig från start till klart – med vardagsrummet

Hur gör man snabba och enkla förändringar i ett vardagsrum som blivit lite för mycket vardag? Och hur ska man tänka om man vill börja om på ruta ett? Utan dina rum är ditt hem ingenting, så ge rummen den kärlek de förtjänar. En bra start är att läsa igenom våra tips och råd.

Vilken färg kommer att passa dina väggar?

Vem har sagt att det är enkelt att välja färg? Det är så mycket kring­faktorer som avgör hur färgen verkligen blir när den kommer upp på väggen.

Vi hjälper dig att välja rätt golv

Få andra delar av ett hem måste kunna utstå lika mycket slitage som golven. Samtidigt ska de ju vara snygga, eftersom de utgör en så stor del av hemmet. Här får du hjälp att hitta rätt när det är dags för nya golv.

Eller fräscha upp dina gamla golv

Vi hjälper dig

Färgbrytning

På vår färgavdelning i varuhusen bryter vi din färg till önskad nyans, vare sig det är till huset, staketet eller köket. Berätta om din idé så hjälper vi dig med färgtyp, nyans och mängd.

Läs mer om färgbrytning

Sågservice

Vill du ha hjälp med tillsågningen? I de flesta av våra varuhus erbjuder vi tjänsten sågservice. Vi hjälper dig gärna med att såga dina skivor av trä som du inhandlat hos oss.

Läs mer om sågservice

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Hos oss kan du låna släpvagn, de tre första timmarna är gratis för alla SISU-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Boka tid

Projektplanerare