K-Rauta-hero-banner
Artiklar

”Så enkelt och tryggt med rörmokare och blandare till fast pris”

Står du också inför en badrumsrenovering? Då vet du att det kan vara svårt att hitta rätt produkter och rätt VVS-montör för att installera dem. Med K-Rauta och Done kan du slå två flugor i en smäll och välja rätt produkter och matchas med en kvalitetssäkrad VVS-montör till ett fast pris. ”Det var så tryggt och smidigt”, berättar Carina Hansson som testat tjänsten.

Carina bor med sin son i en lägenhet i Mölndal. När bostadsföreningen bestämde att alla lägenheter skulle ha en specifik blandare i badrummet förstod hon att det var dags att byta. Var hon skulle köpa sin blandare och hur hon skulle hitta en montör, kändes som två helt skilda projekt.

-Det var lite jobbigt i början när jag inte visste var jag skulle börja. Man står lite handfallen. Men sedan hittade jag precis den blandaren jag behövde på K-Rauta och samtidigt såg jag deras nya tjänst. Nu är det dags att bli modern, tänkte jag.

Carina tog upp sin telefon och scannade en QR-kod i varuhuset. Hon blev direkt kopplad till Done service där hon enkelt matchades med en VVS-montör för att installera blandaren. På hemsidan finns flera lokala och kvalitetssäkrade VVS-montörer som kunde återkomma för tidsbokning inom 24 timmar.

-Tidigare trodde jag att jag skulle behöva lägga tid på att leta efter en bra hantverkare, att kanske min bror inom byggbranschen kunde rekommendera någon. Men nu gick det så snabbt. Och det kändes tryggt, eftersom tjänsten är ett samarbete med K-Rauta.

Inspirationsartikel Kundreportage om Done 1500x800 5

Inspirationsartikel Kundreportage om Done 1500x800 9

Betygsskala gör att hantverkare kvalitetssäkras

Under flera år har hantverksbranschen fått flest klagomål av alla branscher till Konsumentverket. För att undvika missnöjda kunder kan kunder, som Carina, betygsätta sin upplevelse med hantverkaren via Dones tjänst. De hantverkare som vill få fler bokningar, kommer att sträva efter ett högt betyg.

-Det var en stor fördel. För den hantverkaren jag först hade bokat behövde avboka flera gånger. K-Rauta kunde se vår konversation genom sin tjänst och kontaktade mig för att hjälpa mig hitta en ny. Det uppskattade jag verkligen. Sen gick det väldigt fort.

I det nya samarbetet mellan K-Rauta och Done ingår både installationen och badrumsprodukter som duschhörn, blandare, toaletter, badkar, kommod, högskåp och spegelskåp till ett fast pris.

Carina kunde enkelt ta ett kort på sitt dåvarande badrum och skicka över det till montören. Dagen efter var blandaren inkopplad och klar.

-Jag behövde inte tänka på någonting. Och det var så skönt att allt, både produkten och installationen, var till ett fast pris. Om jag skulle renovera hela badrummet skulle jag utan tveka använda den här tjänsten igen.

Vill du också få installation och VVS-produkter till ett fast pris?

Läs mer här - Done service

Inspirationsartikel Kundreportage om Done 1500x800 13

Utforska vårt stora badrumsutbud

kakel 876x640

Kakel & klinker

Kakel & klinker är klassiker i våra badrum. Här hittar du allt från tidlös design till de senaste innovativa produkterna.

Se vårt utbud
badrum 876

Möbler, speglar, handdukstorkar

I vårt stora utbud kan du hitta det du behöver för ditt badrum. Vi har större eller mindre skåp, speglar med eller utan belysning, handdukstorkar och handtag.

Se utbudet här
badkar 800x800

Med eller utan bubblor?

Gillar du retro eller det allra senaste? Med eller utan bubblor? Hos oss hittar du badkar i alla storlekar för både det större eller mindre badrummet.

Se vårt utbud