Artiklar

Badrumsinspiration: Klassisk stil i badrummet

Med ren och avskalad formgivning ger stilgenren klassisk ett tidlöst badrum som står sig i takt med att åren avlöser varandra. Det klassiska badrummet är enkelt men samtidigt elegant. Så här uppnår du ett stilrent, klassiskt badrum.

Den klassiska stilen i badrum kännetecknas av mörka golv och ljusa väggar samtidigt som färger som svart, grått och vitt dominerar. Det består av smakfulla kombinationer och gedigna material som trä och sten som ger ett påkostat men diskret intryck. Elegans, enkelhet och tidlöshet är ledord att ha i bakhuvudet.

badkar

Ljusa väggar och mörka golv

Svart, grått och vitt är inte en alltför sprakande färgkombination. Men för att skapa ett diskret men elegant intryck i badrummet är dessa kulörer det perfekta färgvalet. Färgval som kommer att stå sig länge och väl. För att skapa ett tidlöst och stilrent uttryck så brukar man säga att ljusa materialval på väggar kombinerat med mörka golv är ett bra utgångsläge.

Hållbar inredning

När du väljer badrumsinredning är det stilren sådan av hög kvalitet och med god funktionalitet som står i första rummet. Hafa och liknande inredningstillverkare, med gott renommé och lång erfarenhet, tenderar att ha bra utbud för den som är ute efter en klassisk stil.

golvochvägg

gråvitsvart

Typiska attribut för Klassisk

  • Avskalat
  • Rent
  • Tidlöst

För mer badrumsinspiration

Vi på K-rauta har det mesta att erbjuda så att du kan hitta den stil som passar dig bäst.

I artiklarna nedan kan du hitta än mer inspiration om den klassiska stilen inte riktigt passar dig