K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Grillar för alla tillfällen

Hos oss på K-Rauta hittar du din nya grill oavsett om du letar efter en enklare klotgrill eller en avancerad BBQ-grill.

Svenskar värdesätter användarvänlighet, kvalitet, tekniska funktioner och ett förmånligt pris när man väljer sin nya grill. K-Rautas grillar från vårt egna varumärke Cello är designade efter just dessa värderingar.

Oavsett om du funderar på att köpa din allra första grill eller letar efter en mer teknisk grill med många funktioner kommer du att hitta en passande grill från vårt egna varumärke Cello. Cellos grillar håller hög kvalité och är säkra. I vårt sortiment hittar du allt från en avancerat gasgrill till en enklare klotgrill. Vilken passar dig bäst?

Till den som föredrar gasolgrill

Gasolgrill Cello Rodium Black 3

Till vem: Du grillar ofta. Även på vardagskvällarna. Dina viktigaste kriterier är enkelhet, värde för pengarna och hastighet.

Egenskaper: Snygg högglansig gasolgrill med tre brännare i rostfritt stål. Grillen har vaktbrännare och alla brännare har ett lättanvänt tändningssystem integrerat i regulatorn. Det finns en separat uppvärmningsdel i grillen, en termometer på locket för att underlätta när du grillar länge och en utdragbar fettplatta under som gör den enklare att hålla ren. Grillen har även en separat värmegrill.

Teknisk information: • Effekt: 10,5 kW • Grillyta: L 61 x B 41,5 cm • Totalmått på grillen: L 129 x B 55 x H 114 cm

Färdigmonterat

Gasolgrill Cello Ready 4I

Till vem: Vid din grill samlas dina vänner, ibland har du till och med en stor grupp gäster. Du uppskatttar kvalitet, design och storlek.

Egenskaper: Förmonterad rostfri premiumgrill med fyra brännare. Endast sidoplattan och sidokokaren behöver monteras själv. Glidlager. Brännarna tänds enkelt och säkert med en knapptryckning.

Teknisk information: • Effekt: 14 + 3,2 kW • Grillyta: L 71 x S 45 cm • Totalmått på grillen: L 142 x S 60 x K 118 cm

Till den som föredrar kolgrill

Kolgrill Cello Premium 57

Till vem: Kolgrillning är en fråga om smak och stil. Du uppskattar grillens storlek, kvalitet och mångsidighet.

Egenskaper: Premiumklotgrill som är stor och har hög finish. De värmebeständiga handtagen gör det enkelt att flytta grillen och öppna locket. Locket och basen är gjorda av polerat stål. Utrustad med termometer och separat askfat samt har ett grillgaller med ett "gallerlock" för att fylla på kol eller för att placera grytor.

Teknisk information: Grillyta: 53 cm • Totalmått på grillen: L 64 x S 52 x K 96 cm

För dig som älskar BBQ

grilli-jokaiselle-k-rauta-kamado

Kolgrill Cello Kamado 21

Till vem: För dig som vill avancera dig till nästa nivå i BBQ och röka köttet i upp till 12 timmar. För dig som njuter av att ha över vännerna för en riktig grillfest.

Egenskaper: 21 tum är den mest populära storleken för keramiska grillar. Grillytan räcker för att grilla mat för upp till 8-10 personer. Cello Kamado har samma toppfunktioner som de dyraste märkena, som högkvalitativa tätningar och ett plugghål i grillens främre vägg, från vilket du kan mata rökflis utan att öppna locket.

Teknisk information: Grillyta: 47 cm • Totalmått på grillen: L 122 x S 73 x K 118 cm • Vikt: 85 kg

För dig som föredrar rökgrill

grilli-jokaiselle-k-rauta-offset-smoker

Rökgrill Cello Offset smoker

Till vem: Rökning är din grej och du vill avancera dig. Du har tidigare erfarenhet av rökgrillar.

Egenskaper: En riktigt robust kol- och rökgrill i ett. Som kolgrill grillar vi normalt på kol. Du kan röka på två nivåer. Mindre bitar kan tillagas med grillen. Har du en BBQ-fest och behöver tillaga köttet vid låg värme och lång tid så löser Offset smoker det också.

Resultatet är ett särskilt mört och välsmakande kött. Offset Smoker grill har två delar, en eldbox och en grilldel, som båda kan nås med separata luckor. Materialet är 3 mm tjockt valsat stål, målad med högtemperatur värmebeständig färg.

Teknisk information: B 75 x B 38 cm B 42 x B 38 cm • grillstorlek: W 143 x B 70 x H 146 cm • vikt: ca 80 kg

Vårt stora grillutbud

atmosphere (8)

Grillar

Hos oss hittar du kolgrillar, rökar, gasolgrillar och elgrillar.

Se vårt utbud
Grilla r tt 1500x800 grillad fisk

Grillredskap

Med hjälp av bra grillredskap blir grillningen enklare och resultatet bättre.

Se vårt utbud
Grilla med kol 1500x800 3

Grilltillbehör

Vi har allt från grillgaller till rödboxar. Se vårt breda utbud av grilltillbehör.

Se vårt utbud