K-Rauta-hero-banner
Artiklar

6 smarta tips för hur du skapar ett härligt hemmakontor

Är du en av alla dom som just nu sitter hemma och jobbar? Eller har du sedan länge haft ett hemmakontor men det är mindre kreativt och mer kaos? Med några enkla grepp kan du få till en smart och praktiskt plats som gör hemmajobbet mycket enklare.

Med Elfas flexibla förvaringslösningar har du möjligheten att sätta ihop ditt kontor som du själv vill ha det. Om du sedan inte behöver ha ett hemmakontor så funkar detta system lika bra för ett framtida pyssel- eller syrum. Eller kanske en kombination? Elfas förvaringslösningar är lösningen.

1.Ta kontoret uppåt väggarna. Genom att fästa en bärlist på väggen och sedan addera konsoler, hyllor eller arbetsytor. Blir du inte riktigt nöjd med placeringen så går allt utom bärlisten att flyttas om.

2.Grunda hyllor passar bra för en arbetsplats som har en begränsad yta.

Inspirationsartikel 6 smarta tips hemmakontor 1500x800 1

3.Glöm inte att tänka på baksidan. Ytan bakom dörren glöms dumt nog ofta bort. Men här kan du få plats med väldigt mycket på en liten yta.

Inspirationsartikel 6 smarta tips hemmakontor 1500x800 2

4.Gör en tavla. En smart lösning som ger dig en snabb och bra överblick. Krokar och hyllor flyttar du enkelt om efter de behov du har för dagen.

Inspirationsartikel 6 smarta tips hemmakontor 1500x800 4

5.Småprylar trivs bättre där de syns. Placera kontorsmateriel i transparanta boxar och märk upp med etiketter. Då ser du lätt vad som är i och om du måste fylla på något.

Inspirationsartikel 6 smarta tips hemmakontor 1500x800 3

6.En bra start för förvaring. Med Elfas multiorginazer får du ett starkt startkit för kreativ förvaring. Se exempel på hur vår inredare Jessica Hoffmann har använt Elfa i sitt hem.

Inspirationsartikel 6 smarta tips hemmakontor 1500x800 9

Vill du ha hjälp med en unik förvaringslösning för ditt hem? Boka ett kostnadsfritt möte med din närmaste Projektplanerare, online eller i varuhus. LÄS MER OCH BOKA HÄR

HÄR hittar du alla förvaring från Elfa.