K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Lär dig mer om två av våra fönsterleverantörer

Ett fönster är så mycket mer än en karm, en båge och glas. Det är husets ögon. Det är därför viktigt att välja en fönsterleverantör som håller hög kvalitet och klarar av förutsättningarna i vårt nordiska klimat. Här får du lära dig mer om två tillverkare som gör just det, SP Fönster och Traryd Fönster.

SP Fönster

Redan 1946 startade SP Fönster sitt lilla snickeri i Hälsingland. Ett snickeri med stort hantverkskunnande och en minst lika stor passion för skogens råvaror. Med fokus på kvalitet och hållbarhet arbetar de med sunda materialval genom hela tillverkningsprocessen – från de finaste tallarna till vattenburen färg och impregnering. Alla SP Fönsters produkter är energieffektiva och de flesta av produkterna kan även Svanenmärkas för att bli ännu mer energieffektiva och snälla mot miljön. Hos SP Fönster hittar du snygga fönster som har samma design och estetiska utsida, det här innebär att du kan blanda produkter från hela deras sortiment och ändå få till samma snygga utsida. Självklart erbjuder SP Fönster även en mängd tillbehör och tillval för att fönstren ska passa varandra men också husets utformning och fasad.

INSPIRATIONSARTIKEL fonster 1500x800

Traryd fönster

Traryd Fönster startade redan 1924 som ett snickeri fokuserat på byggnadssnickerier, fönster och dörrar till egna byggplatser såväl som andra kunders men har idag växt och blivit en av landets ledande i sitt område. På senare år har företaget har legat i framkant för utvecklingen i branschen, både vad det gäller produktutveckling men även vad det gäller miljö- och hållbarhetskrav. Traryds fönster var först ut att bli godkända av Svanens nya skärpa krav därav deras egna höga krav på material och produktion. Nästan alla hus är unika. Därför är Traryd Fönsters sortiment så pass stort. De vill kunna erbjuda kunden produkter som följer deras komfort, ekonomi, miljö och design. Här hittar du fönster som både är funktionella och stilrena. De passar lika bra inne i stan som till fritidshuset. Traryd fönster erbjuder även en stor variation av tillbehör som kommer uppfylla kundens olika önskemål.

Traryd 1 1500x800

Fönsteroffert på nolltid med mobilappen Svenska Fönster

Nu kan din vardag bli enklare med Svenska fönsters egna mobilapp. Här kan du som snickare lägga in vilka fönster som behövs, tillbehör och eventuell arbetskostnad och skicka en offertförfrågan direkt till din återförsäljare av SP Fönster och Traryd fönster. Återförsäljaren svarar med en automatisk eller personlig offert. Givetvis görs även beställningen av produkterna direkt via appen. Finns att ladda ned i din appbutik!