K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Säsongens utemöbler

Oavsett om du ska inreda altanen, trädgården eller din balkong så hittar du rätta utemöbler hos oss på K-Rauta. Med hjälp av utemöbler skapar du lätt en ombonad känsla på din uteplats.

atmosphere (1)

Loungeset

Soffgrupper ger ett modernt och stilstäkert intryck på din uteplats och låter dig njuta maximalt av årets bästa tid.

Se vårt utbud här
additional 2

Matbord & stolar

Hos oss hittar du matgrupper för din uteplats som ökar trivseln och som passar både det klassiska som moderna hemmet.

Se vårt utbud här
additional 3

Balkongmöbler

Cafégrupper är perfekt för balkonger och andra ställen där man inte får plats med några stora utomhusmöbler men där du vill skapa en inbjudande plats.

Se vårt utbud här

6438313611059

Vilosäng Palma från Cello i vit konstrotting och grå dyna i pollycotton. Slappna av i solen eller i skuggan genom att fälla upp solskyddet.

Exklusiv loungegrupp hos K-Rauta

maxigrå

Loungeset Luna Maxi Grå

Möbelsetet inkluderar soffa, divan, rygg- och armstöd, ottoman, dynor och kuddar. Soffan är vändbar.

Köp här
lunamaxibeige

Loungeset Luna Maxi Beige

Detta mycket populära loungset finns även i färgen beige. Soffan är vändbar, det vill säga divanen monteras på den sida som bäst passar dig och ditt utrymme.

Köp här
additional 2 (2)

Parasoller

Parasoller skyddar dig från den starkaste solen och kan också rama in delar av trädgården på ett bra sätt.

Se vårt utbud
additional 1

Paviljonger

Eleganta paviljonger och partytält passar utmärkt både till fest eller till vardags i din trädgård.

Se vårt utbud
atmosphere (2)

Dynlådor

Förvara dina dynor i en dynlåda när du inte använder dem så håller de längre.

Se vårt utbud

Exklusiva moduler hos K-Rauta

Sätt ihop och designa din uteplats med modulsoffor. Modulerna kan kombineras för att matcha just ditt utrymme. Du kan komplettera modulerna med ditt val av dekorationer för att göra din lösning ännu mer personlig.

additional 5

Solstolar

En solstol bör först och främst vara bekväm, så du kan njuta fullt utav ledighet och sol. Våra solstolar är tillverkade i hög kvalitet för att kunna säkerställa bra komfort och en produkt som håller i flera år.

Se vårt utbud
atmosphere (4)

Hammock & hängmattor

Finns det något härligare än att kunna ligga utomhus och slappa under varma vår- och sommardagar? Varför inte investera i en bekväm hammock som du enkelt kan placera någonstans i trädgården?

Se vårt utbud
Inspirationsartikel Infrav rme header 800x800 1

Terassvärmare

En infravärmare eller terrassvärmare skapar värme och gör att du kan spendera några extra timmar på terrassen eller balkongen. Hos oss hittar du enklare terassvärmare till mer avancerade infravärmare med fjärrkontroll.

Se vårt utbud

Cello är ett varumärke som säljs exklusivt hos oss på K-Rauta. Som ett fräscht och nutida designmärke erbjuds inspirerande idéer för varje hem och trädgård. Våra exklusiva produkter är till för dig som är ute efter funktionella, hållbara och prisvärda utemöbler.

Vi har utomhusmöbler i många olika utföranden

Visst vill man spendera all sin tid utomhus på sommaren och våren? Att investera i bekväma utomhusmöbler är ett bra val. Våra soffgrupper är komfortabla, högkvalitativa och prisvärda. I vårt sortiment hittar du balkongmöbler, loungemöbler och solstolar i flera olika material och färger. Vi har även soffmoduler så du kan köpa till nya delar efter behov för ett komplett möbelset utan att du behöver köpa en helt ny möbelgrupp.

Här kan du se hela vårt sortiment för den perfekta uteplatsen och trädgården.