K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Stand Up Paddling

Stand up paddling eller ståpaddling är snabbast växande vattensporten i världen. Paddle boarding kommer ursprungligen från Hawaii.

SUP-BRADA

Sup står för Stand Up Paddling. Denna uppblåsbar paddelbräda kan du ta med dig på båten, i bilen eller på ryggen. Om du prioriterar tillgänglighet och har du begränsat utrymme kan vi starkt rekommendera en uppblåsbar sup.

Vad är skillnad mellan ståbräda och SUP?

Skillnaden är större än vad man kan tro faktiskt. Den största och mest uppenbara skillnaden är att paddelbrädan är större än surfbrädan. Både längden och bredden är större på SUP-brädan. Andra skillnaden är att man styr paddelbrädan med en lång paddel, som gör att man inte är lika beroende av vinden.

Det bästa med SUP är att det är en sport som passar alla och det är relativt enkelt att komma igång – Alla kan lära sig att åka paddelboard.

Bestway Stand Up Paddle Oceana - 2 995 kr

Bland Bestway SUP brädor sticker Oceana ut. Den är uppblåsbar och kan bäras bekvämt i den medföljande ryggsäcken. Den kan även enkelt omvandlas till en kajak med medföljande säte och fotstöd. Brädan är tillverkat av drop stitch-material som ger oöverträffad styrka, stabilitet och hållbarhet. Brädan har långa gummifenor som underlättar styrning vid starka undervatenströmmar. Sup Hydro-Force Oceana kan användas både i strömt vatten exempelvis floder och i lugnt vatten. Ryggstödet och fotstödet gör att du enkelt och bekvämt kan ta dig även på längre turer.

Komplett set : Förpackningen innehåller en SUP-bräda, en paddel, en handpump, en transportväska, en fotledrem, ett säte, ett fotstöd, en centerfena och en reparationssats.

Köp SUP Hydro-Force Oceana

sup 1500

sup2

Tekniska funktioner:

  • Mått: 305x84x12cm (längd, bredd, tjocklek)
  • SUP Paddle Board Bestway Hydro-Force Cabriolet Set line
  • Max kapacitet 120 kg
  • Struktur i laminerad PVC med Dropstitch-teknik
  • Ergonomiskt avtagbart säte och fotstöd för kajakläge
  • 1 avtagbar paddel av aluminium med dubbla blad & 1 avtagbar fena
  • Elastisk lina i fören& Elastiskt ankelskydd
  • Transport ryggsäck & Reparationssats