Prisgaranti på K-rauta

När du handlar hos oss på K-rauta så ska du känna dig säker på att du alltid får bra och kvalitativa varor till rätt pris. Därför har vi 30 dagars prisgaranti, 60 dagars öppet köp och 90 dagars bytesrätt i alla våra varuhus. Skulle det vara så att du inom 30 dagar hittar samma vara till ett lägre pris någon annanstans så betalar vi tillbaka mellanskillnaden. Kort sagt - en garanti av det rätta virket, från ett byggvaruhus av det rätta virket.

60 dagars öppet köp

Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Därför erbjuder vi 60 dagars öppet köp vid uppvisande av kvitto och vara i obruten förpackning. Har du bestämt dig för att lämna tillbaka en vara och utnyttja tjänsten kan du bege dig till varuhuset där du köpte varan så hjälper vi dig när du kommer in.

90 dagars bytesrätt

Självfallet har du också rätt att byta en vara. Kom då in till oss, så löser vi det på bästa sätt mot uppvisande av kvitto och vara i obruten förpackning.

Spara alltid kvittot på dina inköp, gäller som garanti 1 år.

Frågor och svar

För privatkunder (ej företagskunder och LRF-kunder).

Från inköpsdag och 30 dagar framåt.

  • Lagerförda varor i varuhuset, ej beställningsvaror eller köp via k-rauta.se
  • Våra produkter, exklusive klubbdagserbjudanden, utförsäljning och produkter sålda i begränsat antal.
  • Jämförelse görs mot samma vara, samma varumärke och modell, gäller ej egna varumärken.
  • Jämförelse gäller mot butiker inom 10 mils radie från varuhuset där inköp gjordes, exklusive postorder och internethandel.

  • För att nyttja prisgarantin ska du visa upp ett bevis på en konkurrent som säljer produkten till ett lägre pris, t.ex. genom en annons, reklamblad eller liknande.
  • Har du redan köpt sin vara tar du med dig produkten samt ditt kvitto till ett utav våra varuhus där mellanskillnadens betalas tillbaka i kontanter.