K-Rauta-hero-banner

Koppla av efter ditt hemmaprojekt

Under perioden 28/9-18/10 2021 får du som är eller blir medlem i K-Rauta Plus ett värdebevis för en lyxig hotellövernattning när du handlar för 20 000 kr i samband med ett projektplaneringsmöte.

Värdebeviset berättigar till en övernattning för två i dubbelrum (värde ca 3500 kr beroende på val av hotell) inklusive middag och frukost. Du kan välja bland ett flertal olika herrgårdar, slott och värdshus i Sverige.

Har du några frågor om kampanjen? Titta i våra vanliga frågor och svar lite längre ned på den här sidan. Om du inte hittar svaret på din fråga är du varmt välkommen att ta kontakt med vår Kundservice.

876x640 Bli medlem

Få mer i K-Rauta Plus

Vår klubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – men med mer service, fler förmåner, bättre priser och poäng på alla köp!

Bli medlem här
HEMSIDAN Header 876x640 Badrumsveckor

Ge badrummet en makeover

Resan mot ditt nya badrum börjar här – från kakel till inredning. Vi hjälper dig med allt från inredningstips till större renoveringar. Just nu har vi badrumsveckor med mängder av fina erbjudanden.

Till kampanjen
Header 876x640 Projektplanerare

Kom igång med ditt projekt

Sitter du hemma och planerar ditt nästa renoverings- och byggprojekt? Oavsett om du vill bygga altan, lägga nytt golv eller komma vidare i din badrumsrenovering finns våra Projektplanerare där för dig – helt utan kostnad.

Boka möte med en Projektplanerare
800x800 Banners till råd och guiderRåd & guider 7

Inspireras till nya hemmaprojekt

Behöver du inspiration inför ditt nästa projekt? Hos oss hittar du flera inspirerande reportage och smarta guider. Vi delar med oss av allt kring hur du kommer igång med din drömrenovering eller bygger upp den optimala verktygslådan. Både stora som små projekt helt enkelt.

Till våra inspirerande guider

Vanliga frågor och svar

Erbjudandet gäller 28/9-18/10 2021.

Handla för 20 000 kronor i samband med ett projektplaneringsmöte i varuhus och identifiera dig som Plus-medlem vid köptllfället. När du betalar handpenning för din order får du ett värdebevis för din lyxiga hotellövernattning.

Du får värdebeviset när du betalar handpenning för din order i varuhusets kassa.  

Nej, du får ett värdebevis för en lyxig hotellövernattning när du handlar för minst 20 000 kr i samband med ett projektplaneringsmöte.

Kontakta Kundservice hos Customer AB så hjälper de dig vidare. Kontaktuppgifter står på ditt värdebevis.

Villkor för kampanjen

Erbjudandet gäller när du handlar för minst 20 000 kr i samband med ett projektplaneringsmöte i varuhus under perioden 28/9-18/10 2021. Gäller för dig som är eller blir medlem i K-Rauta Plus.

Inte medlem än? Bli det här.