K-Rauta-hero-banner

Pizzasten utan extra kostnad med utvalda grillar

Visste du att du kan grädda härlig italiensk pizza hemma på grillen? Förvandla din Weber®-grill till en pizzaugn med hjälp av en pizzasten.

Så här fungerar det!

KÖP EN GRILL Köp en av de utvalda Weber grillarna innan den 2 maj 2023 och få en pizzasten på köpet. På vår kampanjsidaweber.com får du en översikt över vilka grillar som ingår i kampanjen.

REGISTRERA Registera din Weber grill före 18 Juni, 2023. Gå till weber.com och klicka på Weber ID-knappen och följ instruktionerna för att registrera din grill.

LADDA UPP KVITTOT När du registrerar din grill laddar du upp kvittot på din nya Weber gasolgrill och får då en pizzasten utan extra kostnad utskickad direkt från Weber till dig. Mer instruktioner på kampanjhemsidan.

Vanliga frågor och svar

Weber Sverige erbjuder en pizzasten gratis till alla kunder som köper en av de utvalda Weber®-grillarna under den angivna kampanjperioden. För att få den kostnadsfria pizzastenen måste kunden registrera sin grill innan registreringsperioden är slut.

Webers pizzakampanj gäller från 18 mars till 2 maj 2023.

Registreringen öppnas i samband med kampanjen den 4 mars 2023 och avslutas igen den 18 juni 2023. Observera att den grill som registreras måste köpas under kampanjperioden (18 mars till 2 maj 2023) för att du ska kunna registrera dig. Vi håller registreringen öppen lite längre än kampanjkörningarna för att se till att alla har tid att registrera sig – även om de köper en grill på kampanjens sista dag, den 2 maj 2023. Vi accepterar inga registreringar efter den 18 juni 2023.

Nej, Webers pizzakampanj 2023 gäller endast för kunder som köper en av Weber®-grillarna som har valts ut för kampanjen. På weber.com hittar du information om vilka grillmodeller som ingår i kampanjen.

Nej, för att få en pizzasten gratis som en del av pizzakampanjen måste du registrera din grill på vår kampanjwebbplats och pizzastenen kommer att skickas till dig.

Nej, Webers pizzakampanj 2023 gäller för pizzastenen som passar till grillen du har köpt. Du får automatiskt den kompatibla pizzastenen när du registrerar din grill. Pizzastenenen du får är kompatibel med din nyinköpta grill och passar därför bäst till just denna grill.

Pizzastenenen levereras med instruktioner inuti förpackningen – den är superenkel att använda och ställa upp med grillen. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna.

FRÅGOR OCH SVAR OM REGISTRERING OCH LEVERANS

Besök www.weber.com för att registrera dig som användare (skapa ett Weber-ID) och registrera sedan din nya Weber®-grill för att aktivera erbjudandet.

Du måste ange serienumret för din Weber®-grill samt namn, adress, e-postadress och telefonnummer. Du måste också ladda upp en kopia av fakturan eller kvittot för köpet av Weber®-grillen.Weber-Stephen Nordic, Tulegatan 3, 113058 Stockholm, Sverige

Serienumret som krävs för att registrera din Weber®-grill är ett unikt identifieringsnummer. Du hittar den på klistermärket i grillhandboken/ägarguiden och på själva grillen. Serienumret består av 2 bokstäver och 7 siffror (t.ex. AZ 1234567). Det är mycket viktigt att du anger rätt serienummer så att vi kan identifiera grillen. Om numret är felaktigt kan vi inte skicka dig den kostnadsfria pizzastenen.

Alla som registrerar sig får en bekräftelse via e-post. Om du inte har fått något e-postmeddelande inom några dagar, kontakta vår kundtjänst för att få hjälp.

Pizzastenenen levereras till dig från vårt centrallager i Europa. Vanligtvis skickar vi din pizzasten från vårt lager 2-3 arbetsdagar efter att vi har verifierat din registrering. Beroende på transittider kan leveranstiden variera. I bekräftelsemejlet får du en länk för att spåra försändelsen hela vägen hem till dig.

Kontrollera spårningslänken i bekräftelsemeddelandet som du fick när du har registrerat din nyinköpta grill. Om du fortfarande har frågor om leveransen av din pizzasten kan du kontakta vår kundtjänst på e-post [email protected] eller på telefon 08 525 024 24