Tack för den här tiden

I slutet av oktober stänger vi varuhuset i Sundsvall av ekonomiska skäl. Vi vill passa på att tacka alla er som har handlat hos oss. Vi hoppas att vi ses här på k-rauta.se eller i något av våra andra varuhus framöver.

I samband med att vi förbereder nedläggningen av varuhuset kan du inte längre handla dina produkter via vårt leveransalternativ Hämta i varuhus. Vi kan inte heller garantera att lagersaldot i Sundsvall som syns här på k-rauta.se stämmer. I varuhuset kan du handla produkter i vårt lagerförda sortiment, men vi kan tyvärr inte hjälpa dig att lägga några beställningar.

Just nu! Upp till 40% rabatt på visningar hos K-Rauta Sundsvall

Missa inte att fynda bland våra visningsexemplar inom badrum, bastu, trädgård och grill med upp till 40% rabatt.*

*Erbjudandet gäller hos K-Rauta Sundsvall så långt lagret räcker och kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Ej öppet köp eller bytesrätt. Varuhuset upphör.

Frågor och svar

Vad innebär nedläggningen av varuhuset för mig som kund?

I samband med att vi förbereder nedläggningen av varuhuset kan du bara handla lagerförda produkter, vi kan tyvärr inte hjälpa dig att lägga några beställningar.

För dig som är kund hos K-Rauta Sundsvall är du varmt välkommen till vår e-handel, k-rauta.se, eller till K-Bygg Fresks på Murarvägen i Sundsvall. Hos K-Bygg Fresks hittar du ett stort sortiment inom byggmaterial, färg och golv.

Vad händer med mitt medlemskap i K-Rauta Plus (tidigare Sisu-klubben)?

Du fortsätter vara medlem i K-Rauta Plus, tidigare Sisu-klubben. Ditt medlemskap gäller tills vidare eller tills du själv väljer att säga upp det. Ditt medlemskap sägs också upp om vi inte har noterat någon aktivitet på dig som kund de senaste 39 månaderna. Aktivitet definieras som köp på ditt medlemskonto.

Hur blir det med min bonusutbetalning i K-Rauta Plus (tidigare Sisu-klubben)? Kan jag lösa in den någon annanstans?

Du kan fortsätta samla poäng i vår e-handel och vi jobbar på att du ska kunna lösa in din bonusutbetalning även där. Du kan givetvis använda din bonusutbetalning på alla K-Rautas varuhus, de närmaste är K-Rauta Umeå och K-Rauta Gävle.

Adress

Södra Förmansvägen 6, 863 41 Sundsvall

Vägbeskrivning

Telefonnummer

060 740 19 00

E-Postadress

sundsvall@k-rauta.se

Öppettider

Vardagar07.00-19.00

Lördag10.00-17.00

Söndag10.00-17.00

Avvikande öppettider

MidsommaraftonStängt

K-rauta Sundsvall map

Välkommen in till vårt stora varuhus i Sundsvall. Med allt för hemmafixaren och proffset cirka 9 kilometer norr om centrala Sundsvall. Vi ligger i den västra delen av Birsta handelsområde, strax intill Birsta City, framröstat till Sveriges näst populäraste köpcentrum.

Vi hjälper dig

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Läs mer om projektplanerare

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Hos oss kan du låna släpvagn, de tre första timmarna är gratis för alla K-Rauta Plus-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Monteringsservice

K-Rauta har ett samarbete med hemfixare.se som hjälper dig med montering av stort och smått. För dig som kund har det aldrig varit enklare att få dina köpta produkter redo att användas så fort de kommit hem.

Läs mer om monteringsservice

Hemtransport

Under vardagar kan du få hemtransport av stora och tunga byggvaror från våra varuhus. Vi ser till att du får hem dina saker ända fram till dörren och gör allt för att du ska få din leverans i tid.

Läs mer om hemtransport

Sågservice

Vill du ha hjälp med tillsågningen? I de flesta av våra varuhus erbjuder vi tjänsten sågservice. Vi hjälper dig gärna med att såga dina skivor av trä som du inhandlat hos oss.

Läs mer om sågservice

Färgbrytning

På vår färgavdelning i varuhusen bryter vi din färg till önskad nyans, vare sig det är till huset, staketet eller köket. Berätta om din idé så hjälper vi dig med färgtyp, nyans och mängd.

Läs mer om färgbrytning