Visar 27 produkter
Duschset Damixa Pine Svart

Duschset Damixa Pine Svart

1 599 kr / st.

Installationsservice

Leverans inom 1–3 vardagarLeverans inom 1–3 vardagar
Se lagerstatus i ditt varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus
Duschset Damixa Pine Krom

Duschset Damixa Pine Krom

1 299 kr / st.

Installationsservice

Leverans inom 1–3 vardagarLeverans inom 1–3 vardagar
Se lagerstatus i ditt varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Damixa - dansk design för en enklare vardag

Damixa har, sedan 1932, haft ett uppdrag att skapa tidlös design i kombination med användbara funktioner och bra hantverk. Bra hantverk är grunden i en del av deras sätt att arbeta, och är djupt förankrat i sättet hur de tänker och utvecklar sina produkter. Ambitionen är att skapa tidlös design som gör livet lättare för dig.

Damixa är en del av det danska kulturarvet och grundades i Odense i södra Danmark 1932. Med danska rötter och danska traditioner som genomsyrar deras produkter inifrån och ut. Innovation finns i deras DNA och Damixas ingenjörer arbetar ständigt med att utveckla, förbättra och optimera deras produkter. För Damixa är en vattenkran inte bara en vattenkran, och de har alltid miljö, design och användbarhet i åtanke när de utvecklar nya produkter. Hållbarhet är ett delat ansvar och därför är deras blandare tillgängliga med unika funktioner som Cold Start, Eco Save och Eco Click.

Damixa - dansk design och kvalitet

Damixa är kända – och erkända – för vackra blandare, som representerar det bästa inom dansk design och kvalitet. Men de är lika engagerade av att insidan ska hålla och fungera på på bästa sätt med kunden i fokus. Allt det som konsumenterna inte kan se utifrån, men som är avgörande för att blandaren fungerar perfekt. År efter år.

Damixa är en del av svenska FM Mattsson Mora Group, som är marknadsledande inom blandare och duschsystem i Norden.

Hos oss på K-Rauta hittar du ett brett utbud av takduschar, köksblandare, duschblandare, tvättställsblandare i klassisk design, med retrokänsla eller stram minimalism.

Letar du efter tillbehör för blandare som reservdelar eller kanske något annan inom badrum? Vi har ett stort utbud både när du ska renovera eller fräscha upp.