Visar 364 produkter
av 16

Fontanot – exklusiva trappor för ditt hem

Kanske tänker du ska bygga ett hus, kanske vil du byta ut en gammal trappa i ditt hem eller kanske vill du inreda vinden och vill montera en trappa dit. Oavsett hur din plan ser ut, är Fontanots italienska trappor väl värda att tittas på. Fontanot tillverkar nämligen trappor i hög kvalitet i elegant italiensk design. Här hittar du ett väl utvalt sortiment från Fontanots trappor, balustrader, trappräcken och trappsteg.

Vinkeltrappor & spiraltrappor från Fontanot

Fontanot är kända för sitt fina utbud av vinkeltrappor och spiraltrappor som ger ett smäckert och modernt intryck till ett hem. Den vanligaste typen av trappa är just vinkeltrappan. Den tar inte mycket plats i ett hem och är ofta lättplacerad. Spiraltrappor tar ännu mindre plats och är perfekt att välja om du har brist på utrymme. Men tänk på att en spiraltrappa kan vara lite opraktisk om du behöver bära större saker uppför trappan. Det kan till exempel bli för trångt att bära möbler i en sådan trappa.

Fontanots trappor levereras i hela set

Många av våra trappor från Fontanot levereras kompletta och är smidiga att montera utan att kräva ovanliga specialverktyg. Trapporna kommer i flera olika stilar, men normalt är alla metalldelar på trapporna galvaniserade och sedan pulverlackerade för lång hållbarhet. Tanken är att de trappset som vi erbjuder ska upplevas kompletta och färdiga att montera, med till exempel både trappsteg, trappräcke för ena sidan och de beslag och tillbehör som ingår i designen med i leveransen. Men behöver du ett skyddsräcke eller balustrad behöver du köpa till detta.

Trappor från Fontanot av fina material i många stilar

En trappa är betydelsefull i din heminredning. Den sätter både stil och känsla och påverka effektfullt hela intrycket när man stiger över tröskeln. Våra trappor från Fontanot finns i flera stilar så du ska hitta något som faller dig i smaken. Fontanot finns i både ljusa och mörka kvalitativa träslag i öppen design vilket ger en luftig känsla i ditt hem. Fontanots trappor kan förvandla ett rum till en mer en modern och inbjudande atmosfär, samtidigt som den nätta designen på trapporna gör att de inte tar upp för mycket utrymme.

Svårt att välja bland Fontanots produkter?

Det är stort beslut att välja en trappa och vi förstår att det kan känns svårt. Du är alltid välkommen att boka tid hos våra duktiga Projektplanerare så hjälper de dig på traven med ditt byggprojekt.