Visar 16 produkter

Köp Smartwall akustikpaneler från K-Rauta

Vi erbjuder akustikpaneler från Smartwall ur serien The Nordic Collection. Smartwall är ett populärt varumärke då deras produkter både förbättrar akustiken och är dekorativa i en rumsmiljö. Välj mellan varm ekton, ljusare ek, valnöt och gråa ektoner. Stramt, minimalistiskt och snyggt!

Ljudreducerande akustikpanel från Smartwall

Visst går det att lägga in heltäckningsmattor, hänga upp tunga draperier, placera ut stoppade fåtöljer och fästa ljudabsorbenter på väggarna – men för dig som gillar en avskalad minimalistiskt nordisk stil är akustikpaneler en räddning i nöden! Snyggare och stramare får du leta efter! Se och njut av Smartwalls tidlösa akustiklösningar med ribbor som passar lika väl i hemmet som på kontoret.

Smartwall – en modern lösning för många miljöer

Ljuddämpande akustikpaneler underlättar när du ska sitta vid ditt skrivbord och arbeta ostört. De passar också utmärkt i offentlig miljö som exempelvis skramliga matsalen i skolan eller trista och ekande tomma konferensrummet. Men även i det privata hemmet är fungerar de utmärkt där du vill dämpa ned akustiken på ett dekorativt sätt.

Alternativ till akustikpaneler från Smartwall?

Även om akustikpanelerna från Smartwall är härliga, så passar inte en avskalad modern stil överallt. Så vad kan man då hitta på? Vi har även andra väggpaneler om du är ute efter en inredningsstil med just paneler. Är du ute efter en ljuddämpande effekt i rummet är exempelvis korkgolv intressant och självklart heltäckningsmattor - men även helt vanliga inredningsmattor kan göra lite av jobbet. Gardiner hindrar också att ljud studsar runt lätt i ett rum. Vi har slutligen speciellt ljuddämpande innerdörrar om du behöver ljudisolera ett rum ordentligt.