Visar 12 produkter

Swim & Fun - pooler för nordiska familjen

Swim & Fun vill erbjuda nya, prisvärda och innovativa koncept för trädgårdspooler. Detta för den familjen som önskar både fysisk aktivitet, avslappning och kvalitetstid tillsammans. Då är produkter som pooler och spa helt rätt!

Swim & Fun håller poolvattnet rent och klart

Swim & Fun erbjuder praktiska och effektiva produkter för vattenvård så det ska vara så enkelt som möjligt för dig som poolägare att hålla poolen eller ditt spavatten fräscht och klart. De har rengöringsprodukter både med och utan klor. Ett exempel är klorfritt vattenvårdsmedel KiddyPool till barnpooler.

Swim & Funs säkra inkapsalde EasyPool-dispensrar gör att all kontakt med vattenvårdsmedel kan undvikas. De har även praktiska MultiKlor-tabletter till större pooler och badbassänger men dessutom brustabletter för att underhålla klorfritt poolvatten. Kort sagt - allt du behöver som ny poolägare!

Stort urval från Swim & Fun hos K-Rauta

I sortimentet från Swim & Fun hittar du allt från den mindre och prisvärda runda familjepoolen med stålvägg, till de riktigt stora ovala med stabila grafitstålväggar. Förutom spa, pool & jacuzzi hittar du också alla de pooltillbehör, pooldukar och poolkemikalier du kan behöva som poolägare i detta sortiment.

Välkommen att kika på alla modeller och hitta din favorit för att njuta av en trädgård fylld av bad- och spaupplevelser.

Hittar du inte vad du sökte? Se hela sortimentet av utomhuspool och spa.