Bastu

Här finns det du behöver för att skapa en äkta finsk bastu, eller som vi säger, sauna. Om man förr badade bastu för att bli ren, är det idag lika mycket för att i all enkelhet koppla av. Oavsett anledning har du hamnat helt rätt hos oss – för vilka kan bygga bastu bättre än vi nordbor? Du hittar det rätta bastuvirket, bastuaggregatet och snygga och klassiska bastutillbehör hos oss. Ska du sätta igång med en bastuflotte, en bastustuga, fila på bastuinredningen, bastuskorstenen eller bastutunnan – eller bara fylla på bastusten – så har du hittat rätt.

Ett tips för att bygga en billig bastu som åldras fint är att välja material med omsorg. Gran har en bevisad funktion, men även al och värmebehandlad furu är virke att lita på. Välj sedan ut ett smart eldrivet bastuaggregat eller klassiskt vedeldat bastuaggregat som passar dig. Och kom ihåg att även en liten bastu har stor effekt.

Lita på en finne och lycka till med bastun. Självklart har vi bara varumärken som tål grundliga tester – som Harvia, Hafa, Kiilto, Nikkarien, Oras och Smedbo.

221 produkter
Sortera på: Varumärke Pris
Visa mer