K-Rauta-hero-banner

Få hjälp hela vägen

Från planerad till installerad

Få hjälp hela vägen med ditt renoveringsprojekt. Våra Projektplanerare hjälper dig med planering och rådgivning utan extra kostnad.

Önskar du hjälp med montering och elinstallation av dina badrumsprodukter matchas du mot en kvalitetskontrollerad VVS-installatör och elektriker via Done.

Trygg installation utförd av en certifierad VVS-montör eller elektriker

Alla installatörer anslutna till Done är kvalitetskontrollerade hantverkare.

Rörmokare eller elektriker hos Done är kvalitetskontrollerade och innehar Säker Vatten eller är certifierade av Elsäkerhetsverket.

När du väljer att boka din installation via Done är det en noga utvald yrekesverksamma som passerat Dones kvalitetskontroll (med hela 9 steg) som kommer hem till dig.

Vilka är Done?

Done vill göra det enkelt och tryggt att hitta och anlita duktiga hantverkare. Done har sedan starten 2019 haft huvudfokus på tydlig och effektiv kommunikation. Något som K-Rauta och Done har gemensamt, är att de värdesätter kvalitet, tydlighet samt en hög nivå av kundservice.

Enkelt att boka installation online

De produkter som har tjänsten kopplat till sig går det att lägga till installationsservice på. Du kan enkelt se om du har tjänsten tillgänglig om du skriver in ditt postnummer på berörd produkt. Denna tjänst är inget du betalar när du skickar in din beställning till oss på K-Rauta men kostnaden står med för att att du ska kunna se den faktiska kostnaden.

Boka i våra varuhus

Du kan boka Dones tjänster många av i våra varuhus. I dagsläget har vi Done på följande orter:
Göteborg
Malmö
Umeå
Örebro
Stockholm:
Kungens Kurva
Täby
Järfälla
Södertälje

Done-banner 876x640

”Så enkelt och tryggt med rörmokare och blandare till fast pris”

Står du också inför en badrumsrenovering? Då vet du att det kan vara svårt att hitta rätt produkter och rätt VVS-montör för att installera dem. ”Det var så tryggt och smidigt”, berättar Carina Hansson som testat tjänsten.

Läs mer här
badkar 876

Badkar för alla sorters badrum

Hos oss på K-Rauta hittar du badkar i många olika varianter så som hörnbadkar, badkar med fötter, fristående och runda badkar av välkända varumärken. I vårt sortiment har vi små badkar och större badkar.

Se vårt utbud här