K-Rauta-hero-banner

Få hjälp hela vägen

Från planerad till installerad

Dags att uppdatera hemmet med lite ny förvaring, badrumsinredning eller elprodukter? Du kan själv utföra enklare installationer i hemmet, men ibland är det skönt att få lite hjälp på vägen.

Välj vad du vill ha hjälp med och boka montering till fast pris på . Behöriga installatörer kommer hem till dig på en tid som du bestämmer.

Tjänsterna

Måleriarbete till fast pris

Du kan välja att själv måla om hemma – men du behöver inte! Boka Målare till fast pris för ditt nästa projekt. Du köper färg i din valda kulör, spackel, målartvätt, tejp och täckmaterial. Din målare tar med sig sina egna verktyg (stege, pensel, roller mm). Du bokar tjänsten måleriarbete här.

Få grillen på plats

Önskar du hjälp med monteringen av din nya grill matchas du mot en kvalitetskontrollerad hantverkare. Ta hjälp med monteringen, så får du mer tid till att grilla.

Robotgräsklipparen installerad och klar

Önskar du hjälp med monteringen av din nya robotgräsklippare matchas du mot en kvalitetskontrollerad hantverkare. Ta hjälp med monteringen så får du mer tid till annat.

Montering av badrumsmöbler

Önskar du hjälp med montering och elinstallation av dina badrumsprodukter matchas du mot en kvalitetskontrollerad VVS-installatör eller elektriker. Servicen är Rotberättigad vilket innebär att du har möjlighet att få 30% i avdrag på arbetskostnaden.

Installation av belysning och värme

Önskar du hjälp med montering och elinstallation av strömbrytare, lampor, element, bastuaggregat eller köksfläkt matchas du mot en kvalitetskontrollerad elektriker. Servicen är Rotberättigad vilket innebär att du har möjlighet att få 30% i avdrag på arbetskostnaden.

Montering av gardinstänger

Önskar du hjälp med montering av gardinstänger och skenor matchas du mot en kvalitetskontrollerad hantverkare. Servicen är Rutberättigad vilket innebär att du kan få upp till 50% i avdrag på arbetskostnaden.

Få din förvaringslösning på plats

Önskar du hjälp med montering av Elfas förvaringssystem eller skjutdörrar matchas du mot en kvalitetskontrollerad hantverkare. Servicen är Rotberättigad vilket innebär att du har möjlighet att få 30% i avdrag på arbetskostnaden.

Vilka är Hemfixarna?

Hemfixarna grundades i maj 2016 och har sedan utfört över 95,000 lyckade hembesök.

Något som K-Rauta och Hemfixarna har gemensamt, är att de värdesätter kvalitet, tydlighet samt en hög nivå av kundservice.

Enkelt att boka installation online

De produkter som har tjänsten kopplat till sig går det att lägga till installationsservice på. Du kan enkelt se om du har tjänsten tillgänglig om du skriver in ditt postnummer på berörd produkt. Denna tjänst är inget du betalar när du skickar in din beställning till oss på K-Rauta men kostnaden står med för att att du ska kunna se den faktiska kostnaden.

Boka i våra varuhus

Du kan boka Hemfixarnas tjänster hos alla våra varuhus, välkommen in!

badkar 876

Badkar för alla sorters badrum

Hos oss på K-Rauta hittar du badkar i många olika varianter så som hörnbadkar, badkar med fötter, fristående och runda badkar av välkända varumärken. I vårt sortiment har vi små badkar och större badkar.

Se vårt utbud här
Projektplanerare column layout

Träffa vår Projektplanerare

Tveka inte att be våra Projektplanerare om hjälp med produkter, material eller råd.

Läs mer