K-Rauta-hero-banner

Finansiering

Dela upp betalningen med Ecster. Tillsammans med Ecster gör vi det möjligt att delbetala i alla våra varuhus. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken.

Handla nu till 0% ränta och betala först om fyra månader

Med vår delbetalningskampanj får du skjuta på betalningen i upp till fyra månader. Så smidigt. Prata med oss i något av våra varuhus så berättar vi mer.

BETALNINGSVILLKOR Innevarande månad räknas som månad ett i delbetalningskampanjen. Handlar du i december betalar du alltså först i slutet av mars. Uppläggningsavgift: 99 kr Månadsavgift: 0 kr Ränta: 0 % Handlar du för 20 000 kr betalar du totalt 20 099 kr. Det betyder att den effektiva räntan efter fyra månader (ränta+avgifter) är 6,1%

Dela upp din betalning

Vill du betala ditt byggprojekt lite i taget i stället för allt på en gång? Fråga efter delbetalning via Ecster i ditt K-Rauta-varuhus.

Med delbetalning från Ecster kan du handla i dag och betala i en takt som passar dig, till en fast månadskostnad. Du bestämmer själv hur stor kredit du vill ha och kan när som helst göra en extra inbetalning eller betala av hela beloppet på en gång, utan extra avgifter. När du lägger upp en delbetalning får du också Ecster-kortet kostnadsfritt. Kortet är kopplat till den kredit du beviljats och ger dig möjlighet att nyttja köputrymmet till att handla med överallt, även efter att delbetalningen är slutbetald. Kortet är laddat med förmåner, bland annat får du bonuspoäng på alla köp och en kompletterande reseförsäkring om du betalar minst 50 procent av en resa med kortet.

Logga in på ecster.se eller i appen så ser du hela din delbetalningsplan och får en överblick över vilka köp du gjort med kortet. Där kan du också enkelt ansöka om ändrad kreditgräns och delbetala kortköp i efterhand.

Information om villkor och ränta får du i butiken i samband med att du lägger upp din betalning.

Erbjudandet gäller till och med 31 december 2020.