K-Rauta-hero-banner

Finansiering

Dela upp betalningen med Ecster. Tillsammans med Ecster gör vi det möjligt att delbetala i alla våra varuhus. Ecster är ett helägt dotterbolag till Handelsbanken. Handlar du via vår e-handel så kan du välja att betala via Walley.

Dela upp din betalning

Vill du betala ditt byggprojekt lite i taget i stället för allt på en gång? Fråga efter delbetalning via Ecster i ditt K-Rauta-varuhus.

Med delbetalning från Ecster kan du handla i dag och betala i en takt som passar dig, till en fast månadskostnad. Du bestämmer själv hur stor kredit du vill ha och kan när som helst göra en extra inbetalning eller betala av hela beloppet på en gång, utan extra avgifter.

Handla nu betala senare, till 0% ränta*

Med vår delbetalningskampanj tillsammans med Ecster får du skjuta på betalningen i upp till fyra månader. Så smidigt. Det betyder att handlar du i februari, så betala du först i slutet av maj och det du handlar i mars betalar du först i slutet av jun osv. Gäller på köp som görs fram tom 30/6 2023


*Betalningsvillkor Innevarande månad räknas som månad ett i delbetalningskampanjen. Handlar du i november betalar du alltså först i slutet av februari. Uppläggningsavgift: 99 kr Månadsavgift: 0 kr Ränta: 0 % Handlar du för 20 000 kr betalar du totalt 20 099 kr. Det betyder att den effektiva räntan efter fyra månader (ränta+avgifter) är 6,1% När du lägger upp en delbetalning får du också Ecster-kortet kostnadsfritt. Kortet är kopplat till den kredit du beviljats och ger dig möjlighet att nyttja köputrymmet till att handla med överallt, även efter att delbetalningen är slutbetald. Kortet är laddat med förmåner, bland annat får du bonuspoäng på alla köp och en kompletterande reseförsäkring om du betalar minst 50 procent av en resa med kortet. Logga in på ecster.se eller i appen så ser du hela din delbetalningsplan och får en överblick över vilka köp du gjort med kortet. Där kan du också enkelt ansöka om ändrad kreditgräns och delbetala kortköp i efterhand.

Betala med Walley när du handlar på k-rauta.se

När du beställer produkter via k-rauta.se så kan du välja att betala med Walley. Läs mer om den betalningslösningen