Visar 789 produkter
Träraspar Bosch 3St

Träraspar Bosch 3St

229 kr / paket

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 2 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus
0

0

339 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 3 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Köp Bosch gedigna el- och handverktyg från K-Rauta

Nytänk och kvalitet är ord som förknippas med Bosch. Vare sig du väljer det blåa eller gröna sortimentet har du ett komplett system att se fram emot och många år tillsammans med dina elverktyg. Vi erbjuder ett stort sortment av Bosch verktyg, både borrmaskiner & skruvdragare, slipmaskiner, cirkelsågar, sticksågar och en rad andra elverktyg. Välkommen in och se vårt gröna och blå sortiment samt alla tillbehör du hittarpå denna sidan.

Genomtänkt sortiment från Bosch som fungerar ihop

De flesta som hittar ett varumärke de är nöjda med inom elverktyg håller sig sedan till det när de kompletterar sin uppsättning. Den som väljer Bosch har då ett komplett system att se fram emot. Förutom att det är verktyg med lång livslängd finns dessutom ett enhetligt system där produkterna fungerar tillsammans på ett tillfredställande sätt. Exempelvis fungerar batterierna oavsett produkt. Köper du en skruvdragare med dubbel uppsättning batterier kan du med andra ord köpa cirkelsågen “naken” eftersom skruvdragarens batteri även fungerar med sågen.

Vilken är din favoritfärg på verktyg?

Bosch elverktyg kan delas in i två sortiment: det gröna och det blåa. De blåa verktygen riktar sig mot professionella användare och kallas ofta för just Bosch professional, medan de gröna verktygen brukar kallas Bosch Do-it-yourself och de mer lämpade för hemmafixare.

DIY är med andra ord ett komplett sortiment med till¬behör som vänder sig till Gör-Det-Självare och semiproffsen och deras behov. Det blå vänder sig till de som använder maskiner dagligen.

Urvalet i respektive sortiment är anpassade efter kundgruppen. Exempelvis finns det storpack i det blå sortimentet och det kännetecknas också av extremt lång livslängd och hög avverkningsgrad eftersom de är tänkta att användas dagligen.

Det gröna håller också mycket hög kvalitet men för de allra vanligaste och enstaka uppgifterna. Här finns en stor bredd i urvalet av elverktyg och tillbehör, men fokus är användarvänlighet och kvalitet.

Produkterna är enkla att känna igen tack vare färgsystemen och hos K-Rauta finns elverktyg från bägge sortimenten.

Bosch utvecklar produkter i framkant

Bosch är också ett företag som ligger tekniskt i framkant. De satsar mycket på innovation. Därför kan du som ägare av Bosch verktyg ständigt se fram emot nya smarta lösningar och tekniska innovationer. Exempelvis är de först med att introducera trådlös laddning till en del av sina elverktyg, och sortimentet som dessa stödjer växer hela tiden. Batterierna laddas via induktion istället för att de kopplas ihop med en laddare. Detta är ett typexempel på hur Bosch ständigt förbättrar sina produkter.

Bosch är inte bara elverktyg

Förutom ett brett sortiment av elverktyg och tillbehör hittar Bosch kunder även trädgårdsprodukter och en rad annat i sortimentet. Detta är ytterligare ett exempel på hur Bosch tillgodoser allas behov.