Visar 85 produkter

Köp Boråstapeter från K-Rauta

Här hittar du ett stort sortiment av tapeter från den välkända tillverkaren i Borås: Boråstapeter! Vi erbjuder både enfärgade tapeter, blommiga tapeter, randiga tapeter och klassiska tapeter från det svenska varumärket. Välkommen att undersöka vårt utbud med både retrotapeter och modern design från Boråstapeter!

Historien om Boråstapeter

Boråstapeter grundades i början av 1900-talet av en man vid namn Waldemar Andrén. Sedan dess har produktionen på gått och idag är Boråstapeter Sveriges mest kända och sålda tapetvarumärke. Waldemar hade visionen att alla svenskar ska ha råd att skapa ett vackrare hem med hjälp av en tapet. En av företagets viktigaste grundvärderingar är än idag att de ska skapa tapeter för alla hem. Och Boråstapeter har lyckats väl med detta – det är ett varumärke som de flesta känner till och deras tapeter pryder många väggar i svenska hem oavsett ålder, plats och bostadstyp. Utifrån en tidlös och klassisk grund utvecklar Boråstapeter även nydesignade tapeter som ligger helt rätt i tiden.

Tillverkningen fortgår i Viared utanför Borås, där företaget klarar att trycka tapeter med många trycktekniker under ett och samma tak – både den traditionella trycktekniken limtryck, den snabbare trycktekniken djuptryck samt screentryck (som har sitt ursprung i textiltryck).

Boråstapeter - Svenska tapeter

Boråstapeter är ledande inom svensk tapettillverkningmed en gedigen hantversksstolthet. Det som utmärker varumärket är det omsorgsfulla valet av papper, den miljövänliga trycktekniken ochen stor kärlek till mönster! Man har tagit fram ett brett sortiment för alla smaker - både neutrala enfärgade tapeter, retro/vintage-tapeter, klassiskt lantliga tapeter, blommönstrade tapeter med också moderna snygga kollektioner. Oavsett om du säker lättmatchade tapeter i lugna färger inspirerade av naturen eller mångfärgade mönster hittar du något i vårt sortiment från Boråstapeter!

Med Boråstapeter skapar du ett ombonat hem

Inget skapar hemtrevnad som väggar klädda i tapeter! Boråstapeter hjälper dig att skapa ett personligt hem med hjälp av vackra mönster, härliga färger och en fin hållbar kvalitet. Och det är inte svårt att tapetsera med Boråstapeters produkter – de är faktiskt de som först myntade begreppet Easy Up! Matcha gärna med inomhusfärg och mattor för en genomtänkt inredning som håller ihop i stilen.

Boråstapeter är ett tryggt val – beställ din favorit direkt från K-Rauta.se eller i ett varuhus nära dig. Glöm inte att se om du också behöver tapetverktyg och tapetlim & tapetklister.