K-Rauta-hero-banner

K-Rauta för Proffs

Att bli företagskund hos K-Rauta har många fördelar. Utöver en personlig kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet erbjuder vi massvis med tjänster anpassade efter dina behov.

Fördelar med att vara företagskund

Personlig service

På K-rauta får du en personlig kontakt. En engagerad och kunnig person som ofta har en bakgrund inom byggbranschen. Din personliga kontakt hjälper dig att få snabb service och bra rådgivning, och kan hjälpa dig att planera, effektivisera och räkna på dina projekt. Och när det väl är dags att börja bygga hjälper din kontakt med plockhjälp och packning, eller leverans direkt till bygget om det föredras. Det är helt enkelt en person som vet hur din vardag ser ut och är på din sida från start till klart.

Brett sortiment

Du som proffs vet att för ett bra slutresultat krävs material av god kvalitet. Därför samarbetar vi med flera ledande varumärken och har stort kvalitetsfokus på allt vi köper in. Hos oss hittar du ett av branschens bredaste sortiment både online och i våra varuhus. Just för att du som proffs ska ha stora valmöjligheter. Tack vare våra relationer med stora och välkända leverantörer kan vi även se till att varorna levereras där du behöver dem, när du behöver dem. Vi har över 18.000 produkter i lager men genom goda samarbeten kan vi erbjuda dig över 300.000 produkter genom beställning.

Praktiska transporttjänster

Vi kan leverera ditt material dit du vill oavsett var ditt projekt pågår. På en skärgårdsö eller i fjällen, med båttransport eller helikopterlyft. Vi levererar med kranbil och kan, om behov finns, lyfta upp materialet på taket eller lossa med lyft-ok genom ett fönster. Vi kommer med det du behöver när det passar dig helt enkelt. Tjänsten ”Plockat och levererat” garanterar dig leverans dagen efter beställning, med ett leveranssätt som passar dig. Beställ före kl. 13.00 så kan du få allt utkört innan kl. 09.30 dagen efter. Beställer du innan 17:00 får du din leverans någon gång dagen därpå.

Flexibel fakturering

Som proffskund kan du betala kontant eller via faktura. Vi erbjuder flexibla faktureringsmöjligheter som gör att du både kan spara pengar och anpassa faktureringen efter dina behov. Pratar du med en av våra rådgivare kan vi även hjälpa till att effektivisera och balansera alla dina projekt, så att du inte bara sparar pengar utan även vinner tid i själva arbetet. Alla våra företagskunder erbjuds fakturering via post eller via e-post med PDF-fil. Vi har även, genom vårt samarbete med Pagero möjlighet att erbjuda e-faktura till dig som kan motta detta.

Intresseanmälan för PDF-faktura

Wenngarn - ett spännande samhällsbygge

Ett par kilometer norr om Sigtuna utanför Stockholm ligger Wenngarns slott – ett av landets mest spännande slottsområden med anor från 1100-talet. Fastigheten blev kronogods under Gustav Vasas tid. År 1653 såldes egendomen till landets rikaste man Magnus Gabriel de la Gardie, som lät förvandla medeltidsborgen till ett praktfullt barockslott. Idag är slottet ett byggnadsminne.

Nytt liv på Wenngarn

I oktober 2013 skrevs ett nytt kapitel i historien om Wenngarn, då slottet fick sin nuvarande ägare. Det var då Olle Larsson, grundare av Sisyfos-gruppen bestämde sig för att förädla Wenngarn och ge området den kärlek det förtjänar. Ett nytt bysamhälle med både hotell och bostäder ska nu växa fram på området. Samtidigt öppnas slottet och parken upp för allmänheten. Tillsammans med samarbetspartnern K-Rauta ska Olle Larsson ge området nytt liv.

Vår vision är ett öppet samhälle förankrat i historien med slottet som hjärta och mötesplats för boende, företag och besökare. Anledningen till att jag valde att samarbeta med K-Rauta är för att de ger mig betydelsefull rådgivning och bra produkter till bra priser, säger Olle Larsson, ägare Sisyfos-gruppen.

K-Rauta levererar smarta tjänster och stort engagemang

En stor anledning till att Olle Larsson valde K-rauta som leverantör var det personliga engagemanget och viljan att hjälpa till. K-Rauta levererar också en mängd tjänster som är otroligt viktiga att ha på ett bygge, till exempel ett brett sortiment och punktliga leveranser.