K-Rauta-hero-banner

K-Rauta för Proffs

Att bli företagskund hos K-Rauta har många fördelar. Utöver en personlig kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet erbjuder vi massvis med tjänster anpassade efter dina behov.

Bli företagskund nu

Att bli företagskund hos oss är enkelt. Som proffskund finns i varje varuhus en ”egen” avdelning som vi kallar, rätt och slätt, K-rauta för Proffs. Där finns säljare som är dedikerade att hjälpa just dig att få rätt material till ditt projekt, till rätt pris. De kan även stötta dig i arbetet med projekten för att du och ditt företag ska nå sina mål. De hjälper dig gärna att ansöka om ett företagskonto och gå igenom ett upplägg som passar dina och ditt företags behov bäst.

Så blir du företagskund

Du kan ansöka om att bli företagskund hos K-rauta direkt här på hemsidan om du har tillgång till bank-id. Använd länken till digital kontoansökan för att snabbt och smidigt fylla i din ansökan och eventuell fullmakt. Saknar du bank-id, använd då länken till PDF-ansökan, skriv ut, läs igenom kontovillkoren och fyll i alla exemplar. Fyll i fullmakten om ni är fler som ska handla på företaget och lämna in den till våra säljare i närmaste K-rauta varuhus. Du är självklart välkommen in direkt till våra säljare i varuhusen, så hjälper de dig med ansökan.

Fakturering

Som proffskund kan du betala kontant eller via faktura. När din ansökan är inskickad görs alltid en kontroll av företaget samt en kreditprövning, om du valt fakturering som betalningsmetod. Det är kreditratingen från Bisnode samt deras rekommendation av kreditlimit som är bas för det belopp som beviljas. Även ditt företags betalhistorik, tidigare konkursengagemang och betalningsanmärkningar påverkar bedömningen av kreditvärdigheten och vilken kreditgräns du kan få beviljad.

Blanketter

Kontoansökan att lämna i varuhus

Fullmakt att lämna i varuhus

Kreditgräns och adressändring

Läs våra ALLMÄNNA FÖRSÄLJNINGSVILLKOR FÖR FÖRETAGSKUND

Enkelhet

Vi tror på att jobba enkelt men utan att för den skull göra avkall på kvalitet och kompetens. Vi ser till att lösa eventuella problem, vi hjälper till och är gärna ert bollplank, vi har bra öppettider, vi har kompetenta och serviceinriktade personer i våra K-Rauta Pro servicecenters som möter er dagligen. Vi tror på det vi gör och vill att ni lyckas i era byggprojekt. Beställer ni så levererar vi. Inte svårare än så.

Bli e-handelskund

Som inloggad företagskund kan ni handla enklare, se era priser, lokalt sortiment och få smidiga leveranser. Fyll i nedan formulär som ni hittar under länken ”ansökan e-handelskund företag”. Det tar 24 timmar (helgfri vardag) att behandla er ansökan. Du kan även ansöka om att bli företagskund på vår e-handel hos någon av våra proffssäljare i någon av våra varuhus. Besöka något av våra K-Rauta för proffscenter så hjälper de er vidare. Läs våra allmänna försäljningsvillkor för företag här.

Tillgängliga

Vi har öppet när ni som byggproffs börjar er dag och finns tillgängliga hela dagen för frågor, ordrar och leveranser. Vi har ett stort och brett sortiment tillgängligt och vi jobbar ständigt med att utveckla vårt sortiment. Här på e-handeln ser ni din butiks lokala sortiment, vilket gör att ni ser lagerstatus på era önskade produkter och kan handla nära och lokalt även på nätet.