K-rauta för Proffs

Att bli företagskund hos K-rauta har många fördelar. Utöver en personlig kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet erbjuder vi massvis med tjänster anpassade efter dina behov.

Bli företagskund nu

Att bli företagskund hos oss är enkelt. Som proffskund finns i varje varuhus en ”egen” avdelning som vi kallar, rätt och slätt, K-rauta för Proffs. Där finns säljare som är dedikerade att hjälpa just dig att få rätt material till ditt projekt, till rätt pris. De kan även stötta dig i arbetet med projekten för att du och ditt företag ska nå sina mål. De hjälper dig gärna att ansöka om ett företagskonto och gå igenom ett upplägg som passar dina och ditt företags behov bäst.

Så blir du företagskund

Du kan ansöka om att bli företagskund hos K-rauta direkt här på hemsidan om du har tillgång till bank-id. Använd länken till digital kontoansökan för att snabbt och smidigt fylla i din ansökan och eventuell fullmakt. Saknar du bank-id, använd då länken till PDF-ansökan, skriv ut, läs igenom kontovillkoren och fyll i alla exemplar. Fyll i fullmakten om ni är fler som ska handla på företaget och lämna in den till våra säljare i närmaste K-rauta varuhus. Du är självklart välkommen in direkt till våra säljare i varuhusen, så hjälper de dig med ansökan.

E-handelskonto

Vill du ansöka om e-handelskonto behöver du kontakta din säljare eller fylla i fullmakten nedan under "Fullmakt att lämna i butik" och lämna i varuhus. När du ansöker om att bli företagskund kommer en sedvanlig kreditupplysning att göras på företaget. Inom 24 timmar kommer ditt konto vara klart att användas och information skickas ut till den angivna adressen.

Observera att kontoansökan endast kan göras av firmatecknaren. Om företaget valt att avtal behöver tecknas av två i förening behöver kontoansökan att lämna i butik användas.

Allmänna villkor för faktureringskonton och krediter

Fakturering

Som proffskund kan du betala kontant eller via faktura. När din ansökan är inskickad görs alltid en kontroll av företaget samt en kreditprövning, om du valt fakturering som betalningsmetod. Det är kreditratingen från Bisnode samt deras rekommendation av kreditlimit som är bas för det belopp som beviljas. Även ditt företags betalhistorik, tidigare konkursengagemang och betalningsanmärkningar påverkar bedömningen av kreditvärdigheten och vilken kreditgräns du kan få beviljad.

Blanketter

Kontoansökan att lämna i varuhus

Fullmakt att lämna i varuhus

Kreditgräns och adressändring