Visar 9 produkter
Cinderella Freedom

Cinderella Freedom

40 990 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 1 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Cinderella Eco Group

Vi strävar alltid efter att utveckla och leverera den mest miljövänliga och konsumentvänliga förbränningstoaletterna på marknaden. Cinderella - för dig som sätter höga krav på kvalitet och funktionalitet.

Cinderella Eco Group är en familjeägt företag i Midsund kommun, Romsdal. Med våra 65 anställda har Cinderella Eco Group mer än 25 års erfarenhet av Cinderella förbränningstoalett, en miljövänlig totallösning för hantering av toalettavfall.

Historien bakom Cinderella toaletterna

Cinderella förbränningstoaletter har levereras till den skandinaviska marknaden under snart 20 år, där det idag finns närmare 100 000 enheter installerade, främst på fritidshusmarknaden. Idag levereras denna lösning även internationellt och till flera proffssektorer som t.ex. fiskeindustrin (fiskeplattformar i Skottland), krantillverkare (kranhytten), järnvägsföretag (i lok), gruvindustri och byggbranschen (arbetsvagnar). Vi har, förutom Skandinavien, distributörer på plats i stora delar av Europa, Australien och Canada. Med vår senaste modell, Cinderella Motion, har vi också skapat en innovativ lösning gällande latrinlösningar för husvagn och husbil.

Letar du efter en annan typ av toalett eller tillbehör? Här hittar du hela vårt utbud inom toalett

Förbränningstoaletter är en miljövänlig lösning som passar bra i både din sommarstuga och i ditt åretruntboende. Läs mer om hur du själv kan göra ett badrum i din sommarstuga , fritidshus eller ditt hus som saknar vatten.

Cinderella Classic är originalet som funnits i över 20 år. Den är den mest säljande modellen. Cinderella Classic är en komplett och hygienisk toalett utan tank, avlopp eller vatten. En effektiv förbränningstoalett. Cinderella Classic är känd för sin höga kvalitet och stora kapacitet.

Cinderella förbränningstoaletter på marknaden

Cinderella levererar internationellt med flera distributörer i stora delar av Europa, Australien och Kanada. Cinderella förbränningstoaletterna är väldigt populär inom proffssektorn och Idag finns det mer än 100.000 enheter installerade, många av dem också i fritidshusmarknaden. Cinderella var byggt med tanke att en modern förbränningstoalett ska vara luktfri och ta hand om avfall på ett snabbt och smidigt sätt som krävs minimal hantering. Cinderella är också ett utmärkt alternativ istället för att dra in vatten och avlopp.

Flera kända varumärken hos oss än Cinderella

Hos oss hittar du även varumärken som IdoGustavsbergIFÖ

Du hittar även vägghängda toaletter hos oss samt mulltoaletter Eller Separette