K-Rauta-hero-banner

Lånesläp

Låna släpvagn hos oss på K-rauta. Som Sisu-medlem får du de tre första timmarna gratis. Därefter 79 kr per påbörjad timme. För dig som inte är medlem kostar det 169 kr de första tre timmarna. Därefter 79 kr per påbörjad timme.

Kostnaden betalas i kassan i varuhuset vid upphämtning av släpet. Då justeras även priset för dig som Sisu-medlem så att du får dina 3 timmar gratis.

Du kan även köpa släpvagnar hos oss

Med en egen släpkärra är det alltid på dina villkor. Vi har kvalitetssäkrade och prisvärda släp från populära Caravan och Prof. Vi hjälper dig naturligtvis att komma igång och registrera det på plats när du hämtar ut ditt släp. Hos oss hittar du även alla tillbehör du behöver till släpvagnen. Användbara tillbehör för att skydda din last mot väder och vind är en plastkåpa eller pressening som håller lasten på plats och ökar säkerheten för dina medtrafikanter.

Ett lastnät för att hålla lasten på plats är ett bra alternativ om lasten inte är så tung. På hösten när löven ska transporteras bort från tomten är en lövkorg till släpvagnen perfekt. Den underlättar transporten av kvistar, ris och löv och fraktar smidigt bort ditt trädgårdsavfall. Ett släpvagnslås som låser fast släpvagnen i bilens dragkrok minskar risken för att din släpkärra hamnar i orätta händer. Du kan också köpa till bakljus med reservglas, stänkskärm och andra reservdelar. Handla direkt här på k-rauta.se eller besök oss på ditt närmsta varuhus.