Visar 257 produkter
Träborr Makita 8X450Mm

Träborr Makita 8X450Mm

159 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 1 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus
Bitsats Makita 12 delar

Bitsats Makita 12 delar

145 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 1 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Köp Makita elverktyg från K-Rauta

Här hittar du ett stort sortiment av Makita verktyg, som är ett mycket populärt val hos K-Rauta. På denna sida ska du hitta det mesta inom elverktyg, som borrmaskiner & skruvdragare, Borrar, borrar SDS, cirkelsågar och cirkelsågblad och mycket mer!

Makita – proffsens val av elverktyg

Makitas elverktyg genomgår omfattande tester innan de når marknaden. Kanske är det inte så konstigt att de ofta är proffsens förstahandsval?

När förste svenske astronauten i rymden, Christer Fuglesang, skulle fästa en solpanel på rymdfärjan Discovery hade han en skruvdragare från Makita i handen. Det var ingen slump. De var den enda tillverkaren som klarat Nasa:s stenhårda kvalitetskrav. Verktygen användes till exempel vid byggnationen av rymdstationen ISS.

Att Makita i mångas ögon står för för hög kvalitet och mycket kraft för pengarna är därför inte så konstigt. Man arbetar utifrån att hålla den absolut bästa kvaliteten genom att välja det bästa råmaterialet och den bästa tillverkningsmetoden. Maskinerna har genomgått omfattande tester innan de lämnar fabriken.Den som väljer en Makita kan därmed känna sig trygg i sitt val.

Makita - japanskt varumärke som gjort succé i Sverige

Makita är ett japanskt företag och ett av de största inom verktygsbranschen. De har funnits sedan 1915, men etablerade sig på den svenska marknaden först 2008. Idag är de marknadsledande av elverktyg för professionellt bruk. Var fjärde elverktyg som säljs i Sverige är numera en Makita. Företaget riktar sig främst mot proffssegmentet, men även proffsiga hemmafixare som bygger mycket och ofta.

Enligt kategorichefen på K-Rauta för verktyg i Sverige finns Makita i K-Rautas sortiment för att tillgodose just alla professionella kunder.

Brett sortiment av elverktyg från Makita

Makita har modeller i nästan varje produktkategori bland elverktygen, men de finns även representerade bland trädgårdsmaskiner. Du som väljer Makita hittar allt från sticksågar och skruvdragare till vertikalskärare och motorsågar i utbudet.

Du kan också se fram emot kolborstfria motorer och snabbladdare. Har du redan batterier kan du dessutom köpa maskinerna “nakna” genom att välja elverktyg ur Makitas Z-sortiment och sedan använda de Makita-batterier du redan har hemma.

Välkommen att prata med vår duktiga butikspersonal eller vår kundtjänst för att få råd om vilken Makita-produkt som passar för just ditt projekt!