K-Rauta-hero-banner

K-Rauta en del av Kesko AB

K-Rauta blir K-Bygg läs mer om förändringen här

K-Rauta är ett helägt dotterbolag till Finlands största handelskoncern, Kesko Oyj. Tillsammans med Onninen, K-Bygg och MIAB (Mark och Infra AB) koncernen Kesko Sverige som är helägt av den finska handelskoncernen Kesko (K Group).

Efter att ha slagit upp portarna till vårt första byggvaruhus i Sverige 1996 var vi snart rikstäckande med 16 varuhus runt om i Sverige. Med våra rötter i ett land med ett klimat som ställer höga krav så vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Därför rustar vi bara med prisvärda produkter. Oavsett om det gäller hemmet, trädgården, byggplatsen eller entreprenaden så kan du lita på en partner som lever efter att förtroende byggs på sikt. Att ett handslag fortfarande gäller.

Branschen är i ständig förändring vilket kräver en förmåga att utveckla och förnya sig själv. Därför hittar du förutom byggvaror även tjänster som förverkligar och förenklar dina projekt. Ta våra Projektplanerare som exempel, de planerar och sätter ihop färdiga lösningar med dig, helt kostnadsfritt. Blir du medlem i vår kundklubb K-Rauta Plus kan du räkna med rejäl rabatt på vårt gedigna bassortiment. Dessutom får du löpande erbjudanden och förhandsinformation inför rea och kampanjer.

I byggvaruhusen hittar du även vår Företagsservice som bygger slitstarka relationer med dig som är hantverkare. För att vi ger lite mer för mindre.

Vi har idag hela 16 varuhus i Sverige. Från Umeå i norr till Malmö i söder. I byggvaruhusen hittar du allt från minsta blomfrö till rejält virke och den service du behöver för att ro ditt projekt i hamn. Våra duktiga Projektplanerare hjälper dig gärna att förverkliga ditt drömprojekt.

Vi är idag cirka 900 medarbetare i Sverige, men finns även i Finland, Norge och Baltikum. Efter att ha vuxit ur ett land med ett stolt arv av kvalitet, stilsäkerhet och hållbarhet vill vi bli det naturliga valet för dig.

Precis som våra priser är våra arbetsvillkor rättvisa. Som medarbetare har du alltid fullt kollektivavtal och en organisation i ryggen som du kan lita på, och som litar på dig.

Är du en av våra samarbetspartners så ska du veta att du är i trygga händer. Vi ser nämligen hederliga villkor som en grundsten i en relation såväl som i ett långsiktigt företagande.

Behöver du ta kontakt med oss? Du hittar närmaste varuhus och övriga kontaktuppgifter här.

Mer om Kesko AB

Org.nr: 556511-2991

Vill du veta mer om Kesko Sverige? Vi har samlat mer information här.