K-Rauta-hero-banner

Välkommen till K-Rauta Plus

Som medlem i vår kundklubb K-Rauta Plus får du poäng på alla köp, rabatter på ett gediget bassortiment och unika erbjudanden. Dessutom får du mer service som gratis lån av släp, 90 dagars öppet köp och kostnadsfri sågservice. I korthet kan man säga att vår kundklubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – och lite till.

Oavsett om du är en glad hemmafixare, bygger lantställe som ett proffs, eller bara söker bra och prisvärda produkter till ditt hem och trädgård är K-Rauta Plus en kundklubb för dig.

Varmt välkommen!

Registrera dig enkelt med BankID genom att skanna QR-koden nedan.

Det här får du som medlem

Samla poäng, få bonus!

Vid varje köp du gör, både i varuhuset och i vår e-handel, får du 1 poäng för varje spenderad krona. Dessa poäng går sedan över i en gynnsam bonus som du kan nyttja friskt på vad du vill i varuhuset.

Läs mer om vårt bonusprogram

Låna släp kostnadsfritt

Som medlem i K-Rauta Plus får du låna en släpvagn när du handlar hos oss. I tre timmar helt utan kostnad! Precis lagom med tid att köra hem lugnt och stilla, lasta av den nya grillen eller virket och sedan återlämna släpvagnen till oss. Smidigt va?

Boka lånesläp här

Unika erbjudanden

Med jämna mellanrum skickar vi ut något litet extra till dig som medlem. Det kan vara på din födelsedag, som ny i klubben eller när vi helt enkelt vill uppmärksamma dig lite extra. Det kan komma i form av värdecheckar, gåvor som du kan hämta ut i varuhuset, eller i annan spännande form till din mejl eller telefon. Så se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade!

Bättre priser

Våra speciella klubbpriser är extra bra priser som vi erbjuder dig som Plus-medlem.

Se alla klubberbjudanden

Längre öppet köp

Som Plus-medlem har du hela 90 dagars öppet köp, istället för 60.