K-Rauta-hero-banner

K-Rauta Plus

Vår kundklubb har fått ett nytt namn. Det som tidigare var Sisu- klubben har nu uppdaterats och uppgraderats och blivit K-Rauta Plus. Och i korthet kan man säga att klubben är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – men med mer service, fler förmåner, bättre priser och poäng på alla köp!

Varmt välkommen.

BLI MEDLEM HÄR!

HEMSIDAN 876x640 Allente Bli kund

Allente och K-Rauta – bättre tillsammans!

Dags för nya utemöbler, en fräsch grill eller nya verktyg till sommarens projekt? Just har vi ett supererbjudande till dig som är medlem i K-Rauta Plus. När du skaffar tv från Allente får du just nu prova Allentes största tv-paket (Premium) i 3 månader – helt fritt! Därefter väljer du valfritt paket från 279 kr/mån.

Dessutom får du hela 4000 kr att handla för hos K-Rauta!

Logga in för att ta del av erbjudande
876x640 Bli medlem

Få mer i K-Rauta Plus

Vår klubb är vad den heter: hela vårt erbjudande, all vår kunskap – men med mer service, fler förmåner, bättre priser och poäng på alla köp!

Bli medlem här

Det här får du som medlem

Samla poäng, få bonus!

Vid varje köp du gör, både i varuhuset och i vår e-handel, får du 1 poäng för varje spenderad krona. Dessa poäng går sedan över i en gynnsam bonus som du kan nyttja friskt på vad du vill i varuhuset.

Läs mer om vårt bonusprogram

Låna släp kostnadsfritt

Som medlem i K-Rauta Plus får du låna en släpvagn, helt utan kostnad! I 3 timmar! Precis lagom med tid att köra hem lugnt och stilla, lasta av den nya grillen eller virket och sedan återlämna släpvagnen till oss. Smidigt va?

Boka lånesläp här

Unika erbjudanden

Med jämna mellanrum skickar vi ut något litet extra till dig som medlem. Det kan vara på din födelsedag, som ny i klubben eller när vi helt enkelt vill uppmärksamma dig lite extra. Det kan komma i form av värdecheckar, gåvor som du kan hämta ut i varuhuset, eller i annan spännande form till din mejl eller telefon. Så se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade!

Bättre priser

Våra speciella klubbpriser är extra bra priser som vi erbjuder dig som Plus-medlem.

Se alla klubberbjudanden

Längre öppet köp

Som Plus-medlem har du hela 90 dagars öppet köp, istället för 60.

Kostnadsfri sågservice

Vill du ha hjälp med tillsågningen? I de flesta av våra varuhus erbjuder vi tjänsten sågservice. Som Plus-medlem får du 3 raka snitt/tillfälle – helt utan kostnad!

Läs mer om sågservice