K-Rauta-hero-banner

Sisu-klubben

K-Rautas kostnadsfria medlemsklubb.

Lojalitet ska löna sig

Samla poäng, få bonus!

Ingen riktig kundklubb utan bonus och poäng! Vid varje köp du gör, både i ditt varuhus och i vår e-handel får du 1 poäng för varje spenderad krona. Dessa poäng går sedan givetvis över i en gynnsam bonus som du sedan kan nyttja friskt på vad du vill i varuhuset.

Låna släp kostnadsfritt

Som medlem i Sisuklubben får du låna en släpvagn, helt utan kostnad! I 3 timmar! Precis lagom med tid att köra hem lugnt och stilla, lasta av den nya grillen eller virket och sedan återlämna släpvagnen till oss. Smidigt va? Vi vill att du ska slippa den där onödiga kostnaden för släp på den lokala macken.

Personliga erbjudanden

Grattis på födelsedagen! Din födelsedag kanske inte är just idag, men nästa gång du fyller år lovar vi att fira dig med ett riktigt bra erbjudande som skickas till din e-postadress. Förutom en födelsedagspresent får du som Sisu-medlem kontinuerligt andra personliga erbjudanden. Se bara till att din mail och mobilnummer är registrerat hos oss.

Oslagbara priser på mängder av produkter

Som medlem i Sisu-klubben har du alltid oslagbara priser på utvalda delar av vårt sortiment. Det kan vara allt från målarfärg till duschkabiner. Vi vill att det ska löna sig att vara lojal!