Tjänster

Kostnadsfri planeringshjälp

Det är enkelt att boka tid med en Projektplanerare via vårt bokningssystem på hemsidan. Där ser du om det finns en Projektplanerare på ditt närmsta varuhus och vilka tider som finns tillgängliga. Så oavsett om du är i planeringsfasen, mitt inne i ett renoveringsprojekt, eller närmar dig slutet så finns våra Projektplanerare där för dig.

Lyxig övernattning för två!

Få en lyxig hotellövernattning för två när du handlar för 25 000 kr i samband med ett projektplaneringsmöte (värde 3500-4000 kr). Du väljer själv bland mängder av slott, herrgårdar och hotell. Erbjudandet gäller t.o.m. 2019-10-20 för dig som är (eller blir) klubbmedlem.

Prata med din projektplanerare för att få reda på mer.

Det här får du hjälp med

Inspiration och vägledning

Har du en idé för ditt bygg- eller renoveringsprojekt som du vill få hjälp med att visualisera? Projektplaneraren hjälper dig att konkretisera idén, göra rimliga beräkningar, ta fram bilder och ritningar så du kommer vidare i planeringen.

Rådgivning och bollplank

Våra Projektplanerare har koll på bestämmelser och byggnormer, vad som ska utföras av en fackman och när det krävs bygglov. Ett möte kan ge dig insikt i kostnaderna för renoveringen redan i uppstarten, men även hjälp på traven om du fastnat halvvägs in.

Mängdberäkning och materialval

Hur många liter färg behöver jag för att måla om huset? Hur räknar jag ut mängden klinkers till badrummet? Ska det vara matt, halvmatt eller blank färg i fönsterkarmarna? Allt detta kan Projektplaneraren hjälpa dig med. Givetvis får du även en offert så du vet vad det kommer att kosta.

Projektkonto ger dig full kontroll

Söker du en smidig betallösning eller vet att projektet kommer att pågå under en längre tid kan det vara smart att öppna ett projektkonto. Som projektkund får du upp till 15% rabatt på alla köp – även efter att projektet är avslutat. Har du ett projektkonto kan du även välja att betala kontant eller via faktura. Projektplaneraren berättar gärna mer om hur det fungerar i ert möte och kan också rekommendera andra tjänster som underlättar renoveringen, t ex finansiering, hemleverans och lån av släp.

Sortiment och produktkunskap

I våra varuhus finns mer än 15 000 produkter i lager och i beställningssortimentet finns ytterligare 100 000-tals artiklar från våra leverantörer. Projektplaneraren hjälper dig att hitta rätt – och kan ge dig förslag på alternativa eller likvärdiga produkter så att renoveringsdrömmen kan bli verklighet.