K-Rauta-hero-banner

Golv hos oss på K-Rauta

Stort utbud av golv online och i varuhus

Är du sugen på att förändra rummet med ett nytt golv? Hos oss på hittar du ett av Sveriges största utbud på golv för alla rum i ditt hem.

Förutom mängder av golv här på k-rauta.se hittar du dessutom en av Sveriges största golvutställningar där du kan klämma och känna på över 400 olika golv från flera kända varumärken i våra varuhus. Det ger dig möjlighet att välja ett golv som passar just ditt hem och dina behov. Du får även hjälp av våra kunniga säljare att välja rätt golv – de har koll på golvens yta, hur starkt det är och vilket golv som passar i vilket rum.

Variation av varumärken

Vi har dessutom flera olika varumärken att välja bland, allt för varje budget och specifikationer. Dessa varumärken inkluderar bland annat:

Tarkett
Kährs
• Bjelin
Berry Alloc
• Wicanders
Cello
Moelven
Golvabia
Egger
• Lamett
Fibertrone

Mängder av golvtyper

Hos oss golv för hemmets alla rum, du kan bland annat välja mellan:

• Korkgolv
Laminatgolv
Massiva trägolv
Parkettgolv
• Moderna hybridgolv
Textilgolv som heltäckningsmattor
• Kompositgolv
Vinylgolv

Förutom dessa typer av golv, har vi självklart även ett stort utbud av keramiska plattor i vår kakel- och klinkerutställning i varuhusen. Här kan du se allt kakel vi har här på k-rauta.se

Golvuställning 876x640 2

Golvutställning 876x640

Tryggt köp

Våra kunniga säljare finns alltid på plats för att ge dig den bästa servicen. De är utbildade och kan svara på dina frågor. Du får hjälp utifrån ditt eget behov och budget. Inga detaljer glöms bort så du kan vara säker i ditt köp.

Självklart kan du även få hjälp med leverans, antingen genom att låna släp eller få dina varor hemlevererade.

Mer information om olika golv och vårt utbud

Vill du ha mer inspiration om hur enkelt du själv kan förändra ditt hem med nya golv så tittar du här

Projektplanerare

Vill du ha hjälp att planera ditt nya projekt? Våra projektplanerare är experter som kan hjälpa dig med dina bygg- och renoveringsprojekt, hur stora eller små de än kan tänkas vara. Du kan boka ett möte med en Projektplanerare både digital och i våra varuhus.

Boka en projektplanerare

Projektplanerare