Visar 313 produkter

Moelven - En hållbar framtid i trä

Moelven brukar råvara från skogen och skapar produkter och lösningar som världen behöver. Redan 1899 startas aktiebolager Moelven Brug. Moelven Töreboda har varit med i många stora byggprojekt genom åren - som exempelvis flera badhus, kontorshus helt i trä, och Kolmårdens delfinarium under 90-talet.

I K-Rautas stora utbud hittar du även många produkter från Moelven - som exempelvis: Golvlister Skarvlister Foder Limfogskiva Väggpanel & Panelskivor Taklister

Moelvens hållbara lösningar

I Moelvens stora utbud hittar du olika sorters träprodukter utvunna med målet att påverkar miljön med så litet avtryck som möjligt. Deras miljönål baseras på FN:s hållbarhetsmål. Bland de produkter som Moelven producerar och levererar till K-Rauta hittar du bland annat: mdf, limträskivor och plywood.

Moleven Regina

Moelvens Regina-serie är ett komplett interiörkoncept med panelskivor och lister för väggar och tak. Produkterna är svensktillverkade och framtagna för att passa tillsammans och kulörerna är noga utvalda för att skapa ett modernt uttryck. Målat och klart Moderna kulörer med matta ytor Tak och väggar med matchande lister som bröstlister, golvlister.

Hitta mer byggmaterial än Moelven

Under vår stora kategori för byggmaterial hittar du många alternativ till Moelven. Om du behöver. Du hittar även ett stort utbud av spik och självklart allt från hammare, sågar och elverktyg.