Visar 420 produkter
Diskställ Elfa Grafit

Diskställ Elfa Grafit

399 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 1 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Förvaringslösningar från Elfa hos K-Rauta

Elfa erbjuder förvaringssystem som kan anpassas efter människors individuella behov genom hela livet. I produktportföljen ingår bland annat måttanpassade skjutdörrar och vägghängda eller fristående förvaringslösningar – allt i hållbar, funktionell design av högsta kvalitet.

Skapa mer plats i vardagen med Elfa

En bra förvaringslösning kan optimeras och anpassas in i minsta detalj, och när behoven ändras kan lösningen enkelt och flexibelt justeras. När var sak har sin plats behöver du heller inte leta. Dessutom kan du med bra planering optimera ditt utrymme, så att du får mer plats över till annat!

Elfa har flera olika förvaringssystem som passar alla förvaringsbehov. Exempelvis det klassiska Klick-in systemet där allt hänger på bärlisten på väggen, där du hänger på hängskenor och sen klickar i konsoler och kompletterar med produkter efter behov. Eller det traditionella hyllsystemet med väggskenor och melaminhyllplan som kan platsbyggas och måttanpassas och förvandla utmanande ytor och väggar till värdefulla förvaringsytor.

Måttanpassade skjutdörrar från Elfa!

Genom att dölja garderoben i exempelvis sovrummet med skjutdörrar inges rummet av ett lugn och man kan använda all golvyta framför garderoben vilket gör att den där extra möbeln får plats utan problem.
I småländska Mullsjö tillverkas Elfas skjutdörrar, helt enligt de mått som anges vid beställningen. Det finns flera olika valmöjligheter att välja mellan när det gäller montering, design samt fyllning till dina måttbeställda skjutdörrar. Steg 1 är att mäta och planera utrymmet väl innan du väljer design. Därför är det viktigt att måtten på djup, höjd och bredd blir korrekta. I steg 2 designar du dina skjutdörrar helt enligt dina önskemål och din stil.

Ännu mer i Elfa systemet som förenklar vardagen

Vi erbjuder också en rad praktiska tillbehör till Elfa garderobsinredning som fina krokar & hängare där det finns modeller som är perfekta för både garderob och garage. Här finns allt från redskapskrokar, verktygstavla och torkställningar.

Vi passar på att tipsa om våra fina elverktyg och borrmaskiner & skruvdragare för att smidigt hänga upp skenor och krokar.

Lycka till med ditt förvaringsprojekt!

Köp Elfa hos K-Rauta

Hos oss på Krauta finns förvaringslösningar från Elfa som passar hemmets alla rum, vare sig det är hallen, tvättstugan eller garaget. Lycka till med ditt förvaringsprojekt!