Visar 497 produkter
av 21

Köp Elfa hos K-Rauta

Behöver du få mer ordning hemma? Hallen, garderoben, garaget och förrådet – alla är det platser som snabbt kan växa igen och ge lite ångest. Med Elfa system för förvaring kan du strukturera upp din garderob, få upp ett hyllsystem i förrådet eller garaget, eller lite krokar och extrahyllor i hallen som gör vardagen enklare. Med Elfa förvaringssystem kan du skapa förvaringsmöjligheter på ett flexiblet sätt som passar i rummen i ditt hem.

Kombinera Elfa system oavsett rum – för flexibel förvaring

Vad är fördelarna med Elfas förvaringssystem egentligen? Här kan du läsa om vad som är bra, men i korta ordalag handlar det om flexibilitet, flexibilitet och flexibilitet!

Elfa skenor: Elfa skenor är perfekt om du till exempel vill bygga ett eget Elfa garderobssystem där du utgår ifrån vägghängda skenor. Just vägghängda skenor för till exempel vägghyllor är en smart lösning, då det tar lite utrymme i ett rum och golvytan blir fri för annat och även lättstädad. Dessutom är du inte alls låst vid hur hyllor och konsoler är placerade. Kanske behöver du saker i hyllsystemet idag och något annat helt annat där om några år. Inga problem – det är bara att flytta om!

Elfa konsoler: när du väl har dina skenor på plats är det dags att tänka på konsoler. Välj mellan vita eller platinafärgade och fundera vilken storlek som blir bäst. Har du gott om plats kan du kanske ha rätt djupt förvaringssystem, men är det trångt kan du med fördel välja mindre djup. Hur många du behöver beror helt enkelt på vad du ska förvara i hyllorna och hur många som då får plats. Du kan bygga en kombination med skenor och konsoler som passar hos just dig och det är fördelen med denna lösning.

Elfa hyllor: med skenor och konsoler är du klar att välja hyllplan. Många föredrar hyllplanen i melamin inomhus då de är enkla att torka rent och saker ligger bra på plats. Däremot väljer många trådgaller i förråd och garage, då det är praktiskt att kunna se vad som står i hyllor som ofta placeras högt upp.

Elfa korgar och korgar: i Elfas garderobslösning för klädförvaring är backar och korgar en praktisk lösning. Vare sig de ska finnas i sovrummets garderob eller i tvättstugan är det enkelt att dra ut en bck för att se vad som finns i den - så mycket smartare än fasta hyllor.

Ännu mer i Elfa systemet som förenklar vardagen

Vi erbjuder också en rad praktiska tillbehör till Elfa garderobsinredning som fina krokar & hängare där det finns modeller som är perfekta för både garderob och garage. Här finns allt från redskapskrokar, verktygstavla och torkställningar.

Vi passar på att tipsa om våra fina elverktyg och borrmaskiner & skruvdragare för att smidigt hänga upp skenor och krokar.

Lycka till med ditt förvaringsprojekt!