Visar 63 produkter

Köp produkter från Bosch Professional från K-Rauta

Här hittar du ett stort utbud av Bosch Professonal produkter, för dig som behöver verktyg med hög prestanda, bra funktioner och slittålig kvalitet. Här finns all från borrmaskiner och skruvdragare, sågar och en rad andra elverktyg.

Bosch Professional - ett proffssortiment i blå färg

Den blåa produktserien hos Bosch är skapad för dig som arbetar dagligen med verktyg och tillbehör och ställer höga krav. Här hittar du också flera olika kvalitetsnivåer beroende på krav – ända upp till expertnivån.

Bosch blå - lång livslängd och storpack

Med Bosch professional får du produkter med lång livslängd och hög avverkningsgrad. Det är för dig som har behov av ett större sortiment av till exempel borr med intervall på tiondelsmillimeter. Det är för dig som förbrukar mycket och så du vill köpa storpack av till exempel tigersågblad i 25- och 100-pack.

Väl utvalt sortiment av Bosch Professional

Bosch Professional omfattar ett stort antal smarta produkter och här på K-Rauta har vi har skapat ett utbud som vi tror många är intresserade av. Titta gärna även på vår huvudsida för Bosch varumärke, där vi har tillbehör som borrkronor & bitsatser, tigersågblad och en rad andra tillbehör till elverktyg.