Visar 81 produkter

Köp Bosch DIY verktyg från K-Rauta

Här hittar du ett stort sortiment av Bosch Do-it-yourself gröna verktygsserie. Oavsett vad du planerar för projekt som hemmafixare bör du kunna hitta det verktyg du behöver efersom den gröna serien är väl representerad med elverktyg på K-Rauta. Här hittar elverktyg av alla sorter, allt från borrmaskiner & skruvdragare till olika typer av sågar.

Bosch DIY är för den kräsna hemmafixaren

Som med allt annat finns det en uppsjö av modeller att välja på så är det även från Bosch. Hur ska man som kund ha en rimlig chans att veta vad man ska välja? Bosch har löst det genom att ha olika färger på sina serier. På K-rauta hittar kunderna både den gröna och den blå.

Bosch Do-it-ypurself är ett komplett sortiment med tillbehör som vänder sig till Gör-Det-Självare och semiproffsen och deras behov. Den blå serien vänder sig till de som använder maskiner dagligen som professionell. Här hittar du både bredd och djup av Bosch DIY-verktyg och maskiner.

Bosch såg behov av kvalitativa DIY-produkter

Den grönda linjen från Bosch utvecklades efter ett kundbehov de upptäckte fanns. Gör-Det-Självare som enkelt vill finna rätt tillbehör till rätt maskin och arbetsuppgift. Efter otaliga intervjuer med återförsäljare och kunder i Europa kom de fram till följande koncept: enhetlig förpackning avseende färg/design, synligt innehåll utan att behöva öppna förpackning, bilder som visar vilken maskin det passar till och hur det används, tydlig bild över material det kan användas till. Dimensionen skall framgå tydligt och man vill ha Bosch tryckt på förpackningen som en garanti för kvalitet.

Lättanvända och hållbara Bosch DIY

Du väljer som DIY eller semi-pro för det är en serie med hög kvalitet för de allra vanligaste och enstaka uppgifterna. Förpackningarna är kundvänliga och gör det mycket lätt att välja rätt själv. Inom gröna produktseien finns ofta flera kvalitetsnivåer för att passa just mitt behov. Exempel metallborr: svarta rullvalsade för enkla behov i metall, eller blanka frästa metallborr av högre kvalitet med krysslipad spets som gör att borret självcentrerar, men det finns också Kobolt borr för att borra i rostfritt stål. Så sortimentet är mycket komplett. Förpackningarna innehåller antal som är anpassat till just detta behov.

Letar du tillbehör? Du hittar en rad tillbehör från Bosch på vår huvudsida för varumärket, som till exempel borrkronor & bitsatser.