KIILTO

Kiilto är en komplett leverantör av högteknologiska produkter för golv- och väggavjämning, våtrum, montagelim och andra byggkemiska produkter. Med sin specialistkunskap och stora kapacitet inom produktutveckling leder Kiilto utvecklingen av byggprodukter som uppfyller proffsens krav samtidigt som det passar dig som inte bygger så ofta.

Hos oss på K-Rauta hittar du bland annat Kiiltos våtrumssystem KeraSafe, ett marknadsledande system med fästmassa, kakelfog, våtrumsfolie samt rör- och kragmanschetter som inte bara garanterar att ditt våtrum håller tätt utan även är enkelt och snabbt att använda. Att Kiilto har ett av marknadens bredaste utbud av färger på kakelfog och klinkerfog gör det dessutom möjligt för dig att sätta en helt egen prägel på ditt badrum.

Flera av Kiiltos produkter är dammreducerade. Detta betyder att du som användare utsätts för väsentligt mindre byggdamm, vilket ger positiva hälsoeffekter inte minst för de som ofta använder produkterna. Kiiltos dammreducerade produkter minskar dessutom behovet av städning när arbetet är utfört.

155 produkter
Sortera på: Varumärke Pris