Vinkelslipar

Här hittar du testade vinkelslipar till rätt priser. Med vinkelslipen slipar och kapar du i annars svåra material som metall, sten, betong och klinker. Den kraftfulla och smidiga maskinen klarar av de allra flesta materialen och har ett brett användningsområde, där rostborttagning är ett bra exempel.

Ett tips när du köper vinkelslip är att tänka på användarvänligheten. Till exempel så varierar vinkelslipar mycket i styrka och storlek, och de något mindre modeller är ofta lättare att handskas med under längre perioder. Tänk också på ergonomin i handtaget, vibrationerna som maskinen avger och att elektronisk styrning ger en säkrare och mjukare användning. I övrigt så är en liten batteridriven vinkelslip, det vill säga sladdlös, smidigare men generellt något svagare än en eldriven modell med sladd.

Säkerhet och noggrannhet är lika viktigt som att din slipmaskin håller. Hos oss hittar du därför bara varumärken som tål grundliga tester – Bosch, DeWalt, Ryobi, Makita och Nutool. I vårt stora sortiment hittar du också pålitliga kap- och slipskivor till din vinkelslip.