Rösta på oss som årets e-handlare Vinn ett Playstation 5! - Genom att rösta hos PriceRunner på Årets e-handlare 2023 har du chansen att vinna.

Rösta på oss som årets e-handlare Vinn ett Playstation 5! - Genom att rösta hos PriceRunner på Årets e-handlare 2023 har du chansen att vinna.

Logga in
K-Rauta-hero-banner

Exklusiva klubberbjudanden

Se alla här

Det här får du som medlem

Samla poäng, få bonus!

Vid varje köp du gör, både i varuhuset och i vår e-handel, får du 1 poäng för varje spenderad krona. Dessa poäng går sedan över i en gynnsam bonus som du kan nyttja friskt på vad du vill i varuhuset.

Läs mer om vårt bonusprogram

Låna släp kostnadsfritt

Som medlem i K-Rauta Plus får du låna en släpvagn när du handlar hos oss. I tre timmar helt utan kostnad! Precis lagom med tid att köra hem lugnt och stilla, lasta av den nya grillen eller virket och sedan återlämna släpvagnen till oss. Smidigt va?

Boka lånesläp här

Unika erbjudanden

Med jämna mellanrum skickar vi ut något litet extra till dig som medlem. Det kan vara på din födelsedag, som ny i klubben eller när vi helt enkelt vill uppmärksamma dig lite extra. Det kan komma i form av värdecheckar, gåvor som du kan hämta ut i varuhuset, eller i annan spännande form till din mejl eller telefon. Så se till att dina kontaktuppgifter är uppdaterade!

Bättre priser

Våra speciella klubbpriser är extra bra priser som vi erbjuder dig som Plus-medlem.

Se alla klubberbjudanden

Längre öppet köp

Som Plus-medlem har du hela 90 dagars öppet köp, istället för 60.

Vi hittade 94 produkter som matchade din sökning

Produkter
94