Vi hjälper dig från start till klart – med sovrummet

Vilka färger ger den mest harmoniska sömnen? Är heltäckningsmatta modernt eller omodernt? Frågorna hopar sig den dagen man tar tag i nattens absolut viktigaste rum. Vi har allt du behöver för att göra sovrummet till det drömrum det ska vara. Botanisera lite bland tips, guider och produkter.

Så målar du över tapet

colours mobile

Vilken färg kommer att passa dina väggar?

Vem har sagt att det är enkelt att välja färg? Det är så mycket kring­faktorer som avgör hur färgen verkligen blir när den kommer upp på väggen.

Läs mer
wallpaper mobile

Tips för dig som ska tapetsera om

Har du tröttnat på dina gamla tapeter? Är det dags för något nytt och fräscht? Genom att tapetsera om ett rum kan du enkelt förändra känslan i det och sätta din personlighet på väggen.

Läs mer

Vi hjälper dig

Färgbrytning

På vår färgavdelning i varuhusen bryter vi din färg till önskad nyans, vare sig det är till huset, staketet eller köket. Berätta om din idé så hjälper vi dig med färgtyp, nyans och mängd.

Läs mer om färgbrytning

Sågservice

Vill du ha hjälp med tillsågningen? I de flesta av våra varuhus erbjuder vi tjänsten sågservice. Vi hjälper dig gärna med att såga dina skivor av trä som du inhandlat hos oss.

Läs mer om sågservice

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Hos oss kan du låna släpvagn, de tre första timmarna är gratis för alla SISU-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Boka tid

Projektplanerare