K-Rauta-hero-banner
Artiklar

4 populära badrumsmöbelpaket från Noro

Noro har badrumsinredningar i många stilar och för olika typer av badrum. När det är dags för en badrumsrenovering kan det vara svårt att veta var man ska börja. Här har vi samlat några av Noros mest populära kombinationer av badrumsmöbler som inspiration till dig. Är det någon stil som känns rätt?

NEO – modern och minimalistisk

Badrumsmöbel Neo är en modern serie. De två lådorna ur fullt ut ur skåpet och har en soft-close-funktion som ger en skön känsla och minskar belastning vid användning. Neo får du hem färdigmonterad med en enkel upphängning för snabb installation. Serien passar perfekt till det mindre eller medelstora badrummet men självklart även till lite större utrymmen. Serien finns i flera bredder.

Till NEO hittar du också både tvättställ och blandare som följer samma design. Blandaren är testade och certifierade av SINTEF. Typgodkända av RISE. Du hittar även en matchande bottenventil och ett passande vattenlås.

Lådfronterna är i klassisk vit matt stil och tunna, smäckra lådsidor i mörk grå kulör.

NEO finns i fler bredder och glöm inte att köpa till handtag.

STUDIO- stilren serie med stor variation

Studio är en kommod packad med kvalitet och design. Snygg matt i vitt eller antracitgrå. Lådorna dras ut till hela sitt djup och har en skön soft close-funktion. Serien Studion kan du kombinera på många olika sätt då du har hela fem olika bredder att välja mellan. Från 600 mm till 1200 mm. Välj mellan två nedsänkta tvättställ i porslin eller ett elegant fristående handfat på en bänkskiva.

Finns i färgerna vit matt, soft grå matt och antracit matt.

STUDIO – en perfekt serie oberoende på storleken på ditt badrum.

Finns i fler bredder och färger. Köp till överfyllnadsring och handtag.

VOGUE – En känsla av elegans med stora möjligheter

VOGOUE är en serie med en mer klassisk design. Den har en touch art déco med en smal list runt lådorna placerad i nutid med teknisk innovation, extra tanke på detaljer allt i en elegant stil. Till VOGUE kan du ha upp till tre nedsänkta tvättställ i betong eller porslin.

Köp badrumsmöblerpaketet och välj mellan två till fyra lådor.

Vogue finns i flera bredder och i färgerna vit matt, soft grå matt och antracit matt.

I serien VOGUE ingår lådinredning och lådmatta.

Finns i fler bredder och färger. Kom ihåg att köpa handtag.

CITY – stilrent med smart funktion

En badrumsmöbel med en enhetlig och funktionell design rakt genom. CITY är en badrumsmöbel som passar i både mindre och större badrum. Du kan välja om du vill ha ett tvättställ eller två beroende på vilken bredd som passar ditt badrum. CITY hittar du i fem olika bredder från 600-1200 mm. Tvättställ som passar CITY kommer i flera olika varianter – så att du hittar den stil som passar dig.

Serien finns i fyra färger; vit högglans, vit matt, soft grå matt och antracit matt.

Glöm inte att köpa till handtag.

NORO - stora möjligheter till alla sorters badrum

Letar du efter andra modeller? Här hittar du NOROS hela utbud.

Installation till fast pris med Done

I samarbete med Done erbjuder vi fast installation av badrumssmöbler. Done samarbetar med VVS-tekniker och installatörer som har alla de tillstånd och kvalificeringar för en trygg och säker installation som Säkert vatten. Läs med om hur du beställer installationen här.