K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Jessica: Dags att riva ut badrummet

Och så var äntligen rivningen på gång. Vi började med att rensa ut saker så som gammalt smink, mediciner och urtvättade handdukar vi inte använder längre. Badrumsskåpet i teak och glashyllorna skruvades ner och sparas till det är dags att återanvända dem igen. Att rensa är verkligen befriande ibland, så skönt att få börja om från början.

Vi använder oss av Big Bag säckar för allt skräp. Säckarna finns att köpa hos K-Rauta. Vi valde säckar i storlek large för badkaret och långa brädor. Mediumsäckar för allt annat. De är lätta att hantera, är väl tilltagna och klarar alla typer av avfall. För att kunna hantera byggavfallet på ett smidigt sätt använde vi oss av en säck i storlek small. Den hade vi i badrummet när vi rev och fyllde så pass mycket åt gången att det gick att bära ut till de större säckarna vi placerat i trädgården.

rivning 800

rivning 800 2

Hur sorterar man?

Ställ upp säckarna så att det är lätt för transportören att hämta upp efteråt. Det är ditt ansvar att se till att det går att köra fram till platsen. För rivning av vårt badrum ställde vi upp säckar för tre olika material. Fyllnadsmaterial, brännbart och trä.

Utforska vårt stora badrumsutbud

kakel 876x640

Badrum & Bastu

Hitta allt från kakel till inredning - med tidlös design till de senaste innovativa produkterna.

Se vårt utbud
badrum 876

Möbler, speglar, handdukstorkar

I vårt stora utbud kan du hitta det du behöver för ditt badrum. Vi har större eller mindre skåp, speglar med eller utan belysning, handdukstorkar och handtag.

Se utbudet här
badkar 800x800

Med eller utan bubblor?

Gillar du retro eller det allra senaste? Med eller utan bubblor? Hos oss hittar du badkar i alla storlekar för både det större eller mindre badrummet.

Se vårt utbud

Rivning-och-Big-Bag 1

Rivning-och-Big-Bag 2

Fyllnadsmaterial

Mixade fyllnadsmassor så som betong, kakel och klinkers.

Brännbart

Papp, papper, plast (ej armerad), frigolit, trä och laminat.

Trä

Trä med behandlad yta, målat, oljat eller trä från rivning.

LÄS MER om Jessicas hela badrumsrenovering HÄR