K-Rauta-hero-banner
Artiklar

Årets e-handlare

Vi är årets e-handlare För andra året i rad kan vi stolt titulera oss som årets e-handlare i kategorin Renovering & Bygg.

Hurra!! 🙌✨ K-Rauta har vunnit det prestigefyllda priset Årets e-handlare inom kategorin Renovering & Bygg – för andra året i rad. Priset delas ut av PriceRunner och tusentals konsumenter har utsett k-rauta.se till den bästa e-handeln inom sin kategori.

Juryns motivering:

”Vinnaren inom Renovering & Bygg har byggt upp en imponerande plattform för händiga hemmafixare och proffsbyggare. Med sitt lekfulla och kreativa produktutbud har K-Rauta gjort det enkelt och roligt för kunderna att ta sig an även de mest ambitiösa renoveringsprojekten.”

–Att vinna Årets e-handlare inom Renovering & Bygg gör oss stolta! Och för andra året i rad! Det är ett bevis på att kunderna uppskattar det arbete som våra fantastiska medarbetare lägger på att utveckla vårt konsumenterbjudande. För oss är kund och kvalitet alltid i fokus och för att förbättra kundupplevelsen har vi bland annat infört miljömärkning av produkterna i webbshoppen, för att hjälpa kunderna att göra mer hållbara val.

Vi fortsätter jobba med att stärka kundupplevelsen i alla kanaler, vilket säkerställer en hög servicenivå genom hela kedjan. Ett exempel på det är att vi lanserat installationstjänster både online och i butik. Vi jobbar ständigt med att förenkla för online-kunden genom att förbättra sökfunktion och relevans i produkter och inspiration genom hela vistelsen på hemsidan, säger Daniel Ahlqvist, COO, K-Rauta.

HEMSIDAN Header 876x640 Trädgård & fritid variant 2

Allt för uteplatsen

Upptäck hela sortimentet för altan och trädgård - grillar, utemöbler, parasoll och mycket mer!

Klicka här
Projektplanerare column layout

Träffa vår Projektplanerare

Tveka inte att be våra Projektplanerare om hjälp med produkter, material eller råd.

Klicka här
Header 876x640 F mer i K-Rauta plus Nov 2021 1

Bli medlem redan idag

Som klubbmedlem hos oss får du ta del av extra bra priser, unika erbjudanden och andra förmåner hela året.

Bli medlem