K-Rauta-hero-banner
Varuhus

Stockholm, Järfälla

Välkommen in till oss på K-rauta Järfälla i Stockholm. Du hittar oss precis bredvid McDonalds och 24Storage i Kallhäll. Här har vi ett brett sortiment och en bygghall under tak. Vi ser till att du lyckas med stora som små projekt genom bland annat våra Projektplanerare samt K-rauta för Proffs.

Drive-in,

Under rådande tider med en pågående pandemi kan du hämta ut din beställda varor via drive-in. Det är möjligt att göra detta alla helgfria vardagar mellan 07-15.

För att läsa mer om drive in hos oss på K-Rauta. Läs här>>

Med vänliga hälsningar,
K-Rauta Järfälla

Adress

Skarprättarvägen 26, 176 77 Järfälla

Vägbeskrivning

Telefonnummer

08 5880 09 00

E-Postadress

jarfalla@k-rauta.se

Öppettider

Vardagar06:00-19:00

Lördag09:00-17:00

Söndag10:00-17:00

Avvikande öppettider

Långfredag10.00-17.00

Annandag påsk10.00-17.00

Valborgsmässoafton06.00-17.00

Första maj10.00-17.00

Kristi himmelsfärd10.00-17.00

MidsommaraftonStängt

MidsommardagenStängt

JulaftonStängt

JuldagenStängt

NyårsaftonStängt

NyårsdagenStängt

K-rauta Järfälla map

Vi hjälper dig

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Läs mer om projektplanerare

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Hos oss kan du låna släpvagn, de tre första timmarna är gratis för alla SISU-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Finansiering

Ibland kan det vara skönt att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig. Välkommen in till något av våra varuhus så hjälper vi dig.

Läs mer om finansiering

Hemtransport

Under vardagar kan du få hemtransport av stora och tunga byggvaror från våra varuhus. Vi ser till att du får hem dina saker ända fram till dörren och gör allt för att du ska få din leverans i tid.

Läs mer om hemtransport

Sågservice

Vill du ha hjälp med tillsågningen? I de flesta av våra varuhus erbjuder vi tjänsten sågservice. Vi hjälper dig gärna med att såga dina skivor av trä som du inhandlat hos oss.

Läs mer om sågservice

Färgbrytning

På vår färgavdelning i varuhusen bryter vi din färg till önskad nyans, vare sig det är till huset, staketet eller köket. Berätta om din idé så hjälper vi dig med färgtyp, nyans och mängd.

Läs mer om färgbrytning