Varuhus

Örebro

Välkommen till oss i K-rautas varuhus i Örebro. Du hittar oss genom att köra söderut på E20 från Örebro, och efter cirka 5 kilometer svänga av motorvägen (109) mot Mariebergs köpcentrum. Följ skyltning mot IKEA så ligger vi där i samma område.

Adress

Kundvägen 5, 702 31 Örebro

Vägbeskrivning

Telefonnummer

019 20 79 00

E-Postadress

kundservice@k-rauta.se

Öppettider

Vardagar07.00-19.00

Lördag09.00-17.00

Söndag10.00-17.00

Avvikande öppettider

Valborgsmässoafton10.00-17.00

Första maj10.00-17.00

​Kristi himmelsfärd​Söndagsöppet

​Nationaldagen​Söndagsöppet

​Pingstafton​Söndagsöppet

​PingstdagenLördagsöppet

​MidsommaraftonStängt

​MidsommardagenStängt

​Alla helgons afton07.00-19.00

​Alla helgons dag​Söndagsöppet

​Lucia07.00-19.00

​JulaftonStängt

​JuldagenStängt

​Annandag julSöndagsöppet​

​Nyårsafton10.00-15.00

K-rauta Örebro map

Vi hjälper dig

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Läs mer om projektplanerare

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Hos oss kan du låna släpvagn, de tre första timmarna är gratis för alla SISU-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Finansiering

Ibland kan det vara skönt att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig. Välkommen in till något av våra varuhus så hjälper vi dig.

Läs mer om finansiering

Hemtransport

Under vardagar kan du få hemtransport av stora och tunga byggvaror från våra varuhus. Vi ser till att du får hem dina saker ända fram till dörren och gör allt för att du ska få din leverans i tid.

Läs mer om hemtransport

Sågservice

Vill du ha hjälp med tillsågningen? I de flesta av våra varuhus erbjuder vi tjänsten sågservice. Vi hjälper dig gärna med att såga dina skivor av trä som du inhandlat hos oss.

Läs mer om sågservice

Färgbrytning

På vår färgavdelning i varuhusen bryter vi din färg till önskad nyans, vare sig det är till huset, staketet eller köket. Berätta om din idé så hjälper vi dig med färgtyp, nyans och mängd.

Läs mer om färgbrytning