Visar 587 produkter
Tomburk Beckers Plåt 3L

Tomburk Beckers Plåt 3L

69 kr / st.

Leverans inom 1–4 vardagarLeverans inom 1–4 vardagar
Tillgänglig i 8 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Beckers – färgtillverkaren med erfarenhet och miljötänk

Beckers Färg har inspirerat människor att måla om sina hem sedan 1865. Idag är företaget en av Skandinaviens största och mest miljöanpassade färgtillverkare och ingår i koncernen Tikkurila. Företaget har ett gediget miljötänk och idag är 99 % av Beckers produkter vattenburna. Företaget satsar även på biobaserade produkter.

Stort sortiment av Beckers Färg hos K-Rauta

Hos oss hittar du ett brett utbud av Beckers färgprodukter, både inomhusfärger och utomhusfärger. Oavsett om du ska måla med väggfärg, takfärg eller med slittålig golvfärg, så har vi något för dig från Beckers färgutbud. Här hittar du också ett stort utbud av fasadfärger.

Produktserien Living

För väggar och tak inomhus är Beckers Living en populär produktserie. Produkterna har olika glanstal och egenskaper för att kunna passa till rätt yta i ditt hem. Oavsett vad du målar, för projekt stora som små, ger Living dig samma känsla av tillfredsställelse.

Beckers Living har produkterna för väggar i torra utrymmen inomhus. Glanstalen går från helmatt för en djup kulöråtergivning, till matt och halvmatt för utrymmen så utsätts för mer slitage. Alla produkter har en hög täckförmåga och torkar snabbt. Detta gör till exempel att du kan täckmåla två gånger på samma dag. Med Living Fusion slipper du dessutom grundmåla då den har kombinerade grund- och täckegenskaper.

Ett nymålat tak lyfter även väggarna och ger en fräsch och nyrenoverad känsla. Livings takfärg är av högsta kvalitet och kan användas på både obehandlade och tidigare målade ytor inomhus. Den här färgen är lätt att arbeta med, täcker väl och stänker minimalt. Living takfärg rekommenderas av Astma & Allergiförbundet och är godkänd av Svanen.

Beckers färger för att förnya och förändra

Med färg kan du snabbt förnya och ge ett helt nytt intryck på ytor. Är det stora ytor som fasader eller väggar blir intryckt helt förändrat i ett kick - kan det bli roligare? Glöm inte att du också kan behöva färgtillbehör som färg- & lackpenslar, rollers, tejp & skyddsplast. Beställ din färg smidigt online och hämta ut i din närmaste butik.