Visar 15 produkter

Bergo - det perfekta utegolvet

Räcker inte tiden till för att lägga trall på din uteplats eller balkong? Är du rädd att ditt golv snabbt ska bli skadat och fult då det kommer vara utsatt för väder, fukt eller slitage? Och kanske är du inte road av tanke att olja in ett terrassgolv då och då? Då är Bergos golv helt rätt för dig! Dessa golv fungerar även utmärkt i ett förråd eller en källare som då också mjukas upp och blir lite mer välkomnande av de härliga mönstren.

Alla Bergos golvplattor är tillverkade av polypropen som är ett 100% återvinningsbart, slitstarkt och lättskött material. Bergos golvplattor är perfekta när du till exempel önskar ett nytt trallgolv eller balkonggolv, och vill ha färdiga golvplattor att lägga ut som är lätta att bygga ihop och ta isär. Golvkonstruktionen låter dessutom marken under andas, och det tål att ligga ute både sommar och vinter. Kan det bli bättre?

Väl utvalda produkter från Bergo Flooring

Vi har valt ut flera populära produkter från Bergo i vårt sortiment. Här hittar du både varmt sandbeige golvplattor med mönster i mjuka former till mörkt stengrå i mer strikta grafiska mönster.

Hittar du inte vad du sökte? Vi har även flera trallrutor i olika material och stenplattor som passar för exempelvis en utéplats.