Visar 117 produkter
Krok Viskan Svart

Krok Viskan Svart

39 kr / st.

Ej tillgänglig i webbutikenEj tillgänglig i webbutiken
Tillgänglig i 1 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Beslag Design

Beslag Design är ett branschledande företag inom beslag- och interiörprodukter och grundades 1972.

Här finns beslag och inredningsdetaljer för alla rum. Till både hem, butik, kontor, restaurang och hotell. Med 50 års erfarenhet levererar Beslag Design detaljer designade efter de senaste trenderna, likväl det klassiskt stilrena. Detaljer som lyfter inredningen och gör helheten komplett.

I sortimentet från Beslag Design hittar du knoppar, handtag, beslag och krokar för såväl det egna hemmet som den offentliga miljön. Beslag Designs produkter har en hög kvalitet som håller i många år. Deras produktutvecklingsteam arbetar ständigt för att ta fram nya stilsäkra och högkvalitativa produkter för att tillgodose marknadens behov.

Medvetna val för dagens konsument

Idag gör vi alla alltmer medvetna val när vi skapar våra hem. Vi ska i första hand trivas och känna att hemmet har den avkopplande miljö vi så väl behöver i dagens samhälle. Det ska inte bara vara estetiskt tilltalande och personligt utan också innefatta praktiska och funktionella lösningar så att vår tillvaro blir så behaglig som möjligt. Beslag Design för det enkelt att skapa ett trivsamt och praktiskt hem.

Förnya, förstärk en stil, matcha med resten av hemmet – eller varför inte byta knoppar och handtag bara för att det är så roligt? Vill du helst ha klassiska, tidlösa, lantliga, lite mer strama eller moderna beslag? Beslag Design har ett brett sortiment för att kunna tillgodose just dina önskemål. Detaljer som tål livet. Som mjukar upp eller stramar till, som sticker ut eller smälter in. Detaljerna som gör helheten med andra ord.

Hittar du inte vad du letar efter? Titta in på våra produktkategorier för hem & inredning eller för badrumsinredning.