Visar 134 produkter
Reservblad L Till SW69 Fiskars

Reservblad L Till SW69 Fiskars

179 kr / st.

Leverans inom 1–3 vardagarLeverans inom 1–3 vardagar
Se lagerstatus i ditt varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Glädje i vardagen med Fiskars

Fiskars är ett av världens ledande livsstilsvarumärken inom trädgårdsarbete, matlagning och kreativt skapande. Sedan företaget grundades 1649 har Fiskars styrts av samma tidlösa principer: hög kvalitet och intuitiv, hållbar design. Vi vill hjälpa människor att följa sina drömmar och skapa det liv de vill leva, genom att göra vardagen mer inspirerande och hållbar. Inte bara i hemmet utan också tillsammans med familjen, med vännerna och ute i världen.

Låt tankarna slå rot

Trädgården är en del av vårt hem där vi kan ge uttryck för vår fantasi. Den skapas genom tusentals små handlingar som ger tillbaka i form av ett starkare band till naturen och en bättre hälsa. Med Fiskars tåliga och smarta trädgårdsredskap av högsta kvalitet bestämmer du vad som är möjligt – oavsett om du har en kolonilott, en stort trädgård eller en liten uteplats inne i stan. Fiskars produkter har designats av trädgårdsmänniskor, för trädgårdsmänniskor. Och de hjälper dig att göra vardagen till något helt fantastiskt.

Skapa ditt eget äventyr

Med Fiskars kvalitetsredskap kan du tänja på gränserna för vad som är möjligt och skapa ditt eget äventyr. Vi har alla kreativiteten inom oss att skapa riktiga konstverk – vi behöver bara rätt redskap för att locka fram den.

Fiskars saxar En legend i din hand

Saxen Fiskars Classic är känd världen över som ett utmärkt exempel på funktionell design. Den har älskats under mer än 50 år och sålt i fler än en miljard exemplar. Samma tänk återkommer i alla deras saxar. De är lätta, sköna och smidiga, med en prestanda som helt enkelt inte går att imitera.

Det är tanken som räknas

Fiskars anser att presenter ska ha en mening. Presenter ska göra mottagaren lite gladare och kunna användas under lång tid i stället för att förbrukas och kastas bort. Det är tanken som räknas. Och en present från Fiskars inspirerar en uppsjö av kreativa tankar.

Hållbarhet som känns bra

Att göra det vi tycker om får oss att må bra. Med Fiskars tidlösa design kan du ägna dig åt matlagning, trädgårdsarbete eller kreativt skapande, med tryggheten att de redskap och material du använder har tillverkats på ett hållbart sätt. När Fiskars designar och tillverkar våra produkter arbetar de med hållbarhet på fem sätt som de beskriver med egna ord:
• Vi designar för lång livslängd.
• Vi tänker innovativt kring material.
• Vi optimerar resursanvändningen.
• Vi kommer på nya förpackningslösningar.
• Vi tillverkar för ökad återvinning.

Fiskars fortsätter att skriva historia

Fiskars järnverk grundades i den finska byn Fiskars redan 1649. Det gör dem till ett av västvärldens äldsta företag. Områdets stora skogar, outnyttjade vattenkraft tillsammans med tillgängligheten längs vattenvägarna gjorde att byn blev ett perfekt centrum för den finska järnindustrin.

Under nästan 400 år har Fiskars drivits framåt av nyfikenhet och känsla för innovation, tillsammans med en djup tacksamhet för de naturresurser de förlitar sig på. Fiskars har hela tiden lyft fram samma tidlösa principer: hög kvalitet och en intuitiv, hållbar design.

Hos K-Rauta hittar du inspiration

Letar du inspiration för ditt nästa projekt? Vi har mängder av exempel på projekt som du kan ta dig an. Läs mer under våra inspirationsartiklar.

Ta en titt på en av våra största kategorier Trädgård & fritid om det är något annat du letar efter.