Visar 204 produkter
Mjukvattnare Gardena

Mjukvattnare Gardena

135 kr / st.

Leverans inom 1–3 vardagarLeverans inom 1–3 vardagar
Tillgänglig i 9 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Gardena har det du behöver för trädgården

Gardena är ett väl etablerat varumärke I världen och också en stor favorit bland trädgårdsentusiaster och fastighetsägare. I Gardenas produktportfölj kan du vara säker på att hitta det du behöver vare sig din trädgård är stor eller liten. Här finns verktyg och hjälpmedel som håller din trädgård i bästa skick, och fungerar både ergonomiskt och gör ditt arbete enklare.

Gardena förstår trädgårdens värde

Om du är villaägare eller trädgårdsinnehavare och väljer Gardena är du inte ensam! Det gör miljontals människor världen över. Kanske är det för att Gardena förstått värdet som människor sätter till sin trädgård och till naturen - att trädgården är en oerhört värdefull plats för välbefinnande, vila och nöje.

Robotgräsklippare som förenklar livet

Robotgräsklipparen har blivit lite av en revolution för trädgårdslivet, och gör att du kan hålla din gräsmatta vacker och frisk utan att själv gå fram och tillbaka över gården. Gardenas robotgräsklippare är både tysta och miljövänliga då de går på batteri. Batterierna laddas enkelt i laddstationen om ytan som ska klippas är stor.

Om robotgräsklipparen stöter på något hinder ser den till att backa och lyfts den upp så stannar den automatiskt. Dessutom kan den klippa när det regnar! Det enda du behöver göra är att programmera timern. Medan den klipper gräsmattan kan du göra roligare saker i din trädgård som at plantera lökar, sätta på grillen eller bara vila en stund i din sköna solstol.

Stort sortiment från Gardena hos K-Rauta

Här hos K-rauta hittar du ett brett sortiment från Gardena – vare sig det handlar om självbevattningssystem, sprinklersystem, gräsklippare och mycket mer.

Välkommen att botanisera i vårt fina urval från Gardena.