Visar 422 produkter
Bastuaggregat Vega Bc80 8Kw

Bastuaggregat Vega Bc80 8Kw

3 449 kr / st.

Installationsservice

Leverans inom 1–3 vardagarLeverans inom 1–3 vardagar
Tillgänglig i 10 varuhusSe lagerstatus i ditt varuhus

Harvia – djupt rotade i den Finländska bastutraditionen

I Finland hör bastubadet till en tradition. De upplevelser som bastun och spaet erbjuder väcker dock intresset runt om i världen. Bevisade positiva effekter på hälsan, ökande intresse för välbefinnande och medelklassens tillväxt garanterar att allt fler av världens över 15 miljoner bastur kommer att byggas utanför deras ursprungsland.

Utmaning: Bästa bastuaggregatet någonsin

Bastu i Finland finns både vid sjöstrandsstugor, i privata lägenheter och på företagshuvudkontor. Finländarna går till bastu inte bara för att bada utan också för att slappna av och lindra stress, för att upprätthålla hälsa och välbefinnande eller för att fundera över viktiga beslut.

Faktum är att företagets grundare Tapani Harvia, efter en olycka 1947 där han störtade i en isig sjö med ett flygplan och mirakulöst klättrade ut utan en repa, begav sig till en bastu för att värma upp och smälta vad som just hade hänt. När han var i den bastun kom han på idén att börja tillverka bastuaggregat som skulle göra rättvisa åt alla de stora syften som folk går till bastu för.

Harvia startades 1950 och tillverkade då traditionella vedbastur och kunde under 1980-talet börja att tillverka elektriska aggregat när urbanisering och förändrade livsmönster gjorde att nya innovationer var tvungna att möta nya behov.

Bastulav från Harvia

Trä av hög kvalitet utgör grunden i en bastu. Från Harvia hittar du bland annat bastulavar i asp, termisk asp och al. Den termiska processen innebär att träet görs hårdare genom bland annat komprimering. I vår produktkategori hittar du exempelvis ryggstöd, bänkar, fotstöd och räcken. Hos oss hittar du även bastulister för din bastu och bastupaneler.

Bastutillbehör från Harvia

Bygger du från grunden eller ska du fräscha upp din befintliga bastu? Hos K-Rauta hittar du allt som krävs från första spiken till dess att du sätter igång din bastu första gången.

Bland våra bastutillbehör hittar du allt från skorstenar och termometrar till bastukuddar, bastubelysning, vedkorgar, stävor och högtalare speciellt anpassade för att klara av värmen och fukten i en bastu.

Vi kan bastu - Välkommen till K-Rauta!