Visar 505 produkter
Regulatorkit Jabo

Regulatorkit Jabo

469 kr / st.

Leverans inom 5–10 dagarLeverans inom 5–10 dagar
BeställningsvaraSe lagerstatus i ditt varuhus

Jabo - produkter för det nordiska uterummet

När du vill göra mer av ditt uterum och trädgård har Jabo produkter som gör att du kan ta stora steg framåt. Många av Jabo:s produkter hjälper dig att skapa både vägar, golv och dörrar till det där gröna uterummet du drömt om, och på ett snabbt och smidigt sätt. Du fixar till exempel ett golv snabbt för uteplatsen med trallrutor, eller sätter upp skärmar som skapar både insynsskyddade och vindskyddade sittplatser. Och på skärmarna och kan även rosor och andra klätterväxter ringla.

Byggprojekt med produkter från Jabo

Med Jabos stolpar och jordankare är det smidigt att skapa pergolas och stadiga spaljéer för trädgårdens växter. Det hittar du en snygg produkt för att hålla ogräset borta från din rabatt, som en rabattkant & gräskant eller ett par pallkragar. Här finns också produkter för att snabbt avgränsa tomten med staketelement och grindar. Jabo:s vindskydd blir också ett perfekt byggelement för exempelvis uteköket och grillplatsen där du enkelt kan skruva upp krokar för dina tillbehör. Produkterna från Jabo är smarta, hållbara och passar det nordiska klimatet.

Stort sortiment från Jabo hos K-Rauta

Upptäck ett väl utvalt sortiment från Jabo hos K-Rauta. Många av produkterna är tryckimpregnerade och kan sättas upp direkt i din utemiljö. Beställ snabbt och enkelt online eller i ditt närmaste K-Rauta varuhus.